Onze sponsorsA. van Tilburg Trucktechniek

A. van Tilburg BV (AVT) is een familiebedrijf, opgericht in 1966 en sinds 2011 mogen wij de titel ‘Best Managed Company' voeren. We zijn dan ook enorm trots op deze titel en mochten deze dit jaar wederom in ontvangst nemen!

Wij werken  met  twee gescheiden divisies;

-


-

Een divisie voor het merk ongebonden onderhoud aan trucks en trailers in de wegtransportsector en tevens een groothandel voor bedrijven die zelf repareren.

Een professioneel hydraulisch bedrijf voor industrie, offshore en overal waar hydrauliek, aandrijftechniek en pneumatiek gebruikt wordt. Van service en onderhoud tot engineering van nieuwe projecten tot het leveren van parts en slangen.

Een moderne machinefabriek met CNC machines en revisiebedrijf voor verbrandingsmotoren maken dat we een compleet dienstenpakket kunnen aanbieden.

AVT steunt graag goede doelen zoals deze. Het doel spreekt ons zeker aan en sportiviteit daar houden wij van!  Tel daarnaast de inzet op die alle deelnemers aan de Alpe d'Huzes  tonen, de maandenlange training om die berg zo vaak mogelijk te trotseren maakt dat AVT graag haar steentje bijdraagt aan deze sportieve  uitdaging!

Respect en succes voor alle deelnemers!!

Website: www.avtgroep.nl

Stichting Dongen fietst
tegen kanker

Hortastraat 16
5103 NS Dongen