Onze sponsorsNieuws 2013

22-06-2013: Jumbo Jos Sengers munten spaaractie 2013

Ook dit voorjaar konden de klanten van Jos Sengers Jumbo weer Dongense verenigingen en stichtingen steunen tijdens de munten spaar actie. 102 deelnemers konden gesteund worden wat er weer meer waren dan in 2012. Tijdens onze presentatie middag vrijdag 31-05-2013 hebben we ons beste beentje voort gezet om te laten zien aan de mensen waar voor wij actie voeren en geld inzamelen. Vele mooie reacties mochten we ontvangen op de dag voor vertrek naar Frankrijk.

Zaterdag 22-06 om 14.00 uur werd de uitslag bekend gemaakt. Maar liefst € 17000.00 werd er verdeeld onder de deelnemers aan de spaaractie. Achter op de parkeerplaats bij Jos Sengers Jumbo was het een drukte van belang, veel vertegenwoordigers van de deelnemers waren aanwezig zo ook Dongen fietst tegen kanker uiteraard in hun wieleroutfit.

Onder het genot van een drankje verzorgd door De Salamander werden de diverse bedragen bekend gemaakt. Na een aantal korte onderbrekingen werden de laatste 10 deelnemers die nog niets hadden ontvangen naar voren geroepen, dit onder toeziend oog van wethouder Bas Evegaars.

Als laatste mochten wij naar voren komen wat inhield dat Dongen fietst tegen kanker het meest gesteund is door de klanten van Jos Sengers Jumbo. Vanuit de handen van Jos Sengers en zijn vrouw Caroline ontvingen we een cheque van € 1157.70 wat een geweldig bedrag is. Ruim 11.500 muntjes zijn er door de klanten van Jumbo in onze koker gedaan.

In een dankwoord werd benadrukt dat het voor ons als Dongen fietst tegen kanker fantastisch is om te horen en zien dat onze actie voor Alpe d'HuZes en het KWF zo breed gesteund word door de Dongense gemeenschap. Naast deze actie steunt Jos Sengers ons team ook op een andere manier waarvoor hij nogmaals bedankt werd.

We mogen wederom terug kijken op een geweldige geslaagde muntjes actie die in 2014 zeker een vervolg zal krijgen. Jos en Caroline Sengers, nogmaals bedankt net als alle klanten van Jumbo Dongen die deze actie gesteund hebben!

30-05-2013: KBS Noorderpoort sponsort Team Dongen voor de Alpe d`HuZes

Vorige week heeft KBS Noorderpoort twee sponsoracties gehouden voor Team Dongen. Twee vaders van onze school (Martijn Bleekendaal en Marcel Verbunt) gaan de uitdaging aan en fietsen op woensdag 5 juni de Alp d`Huez op om geld in te zamelen voor de strijd tegen kanker. Wij voelen ons als KBS Noorderpoort extra betrokken, omdat twee jaar geleden een schoolgenootje aan deze vreselijke ziekte is overleden..

Alpe d`HuZes markt
Op dinsdag 21 mei was er een heuse markt op de Noorderpoort. Alle spullen die de kinderen geknutseld, gekookt en getimmerd hadden, werden verkocht. Daarbij werd de markt opgesierd door een touwtrekkraam, kinderen die op hun instrument speelden, een dansvoorstelling en een loterij. Er was ook een mooie kraam van Team Dongen zelf, waar zij zich presenteerde. Er was veel belangstelling!

Alpe d`HuZes diner
Op vrijdag 24 mei hebben de kinderen van groep 8 een 4-gangen diner bereid voor de ouders van groep 8. Dit hebben zij gedaan op verschillende locaties in en rondom Dongen, waarbij groep 8 is geholpen door lokale bedrijven. Zo werd het hoofdgerecht gekookt bij Keurslager Van Strien. Het voorgerecht werd gemaakt van heerlijke garnalen die werden gesponsord door vishandel Pieter Pooyé . De soep en de vlaflip werden gesponsord door Nettorama Tilburg. Alles werd heel mooi geserveerd op servies van Eethuis Van Holst.

Op deze avond werd er door de ouders heerlijk gegeten en genoten. De kinderen uit groep 8 hebben daar erg hard voor gewerkt. Zo hadden zij in de gemeenschapsruimte een heus restaurant gemaakt. Een klas werd ingericht als een keuken waar alles verwarmd en opgeschept. Andere kinderen hadden weer als taak om de drankjes en het eten te serveren. Aan het einde van de avond werden de koks erbij geroepen zodat we de avond samen konden afsluiten met ouders-kinderen en leerkrachten, de Daltondriehoek waar KBS Noorderpoort zoveel waarde aan hecht. De kinderen kregen een groot welverdiend applaus!

Overhandigen cheque
Op donderdag 30 mei is de cheque met de opbrengst aan Team Dongen overhandigd. De kinderen van KBS Noorderpoort hebben samen een bedrag van € 700 opgehaald!

Daar zijn wij reuzetrots op!

 

24-05-2013: Heitje voor een kwarweitje voor Alpe duZes op De Biezenkring

Dora, Hilde en Joop van der Pluijm van basisschool De Biezenkring doen dit jaar mee aan de Alpe duZes. Zij gaan samen met hun vader en moeder op woensdag 5 juni de berg opwandelen, speciaal voor hun vriendin Sanne die op 12 juni 2011 aan kanker is overleden. Hun vader, Jos van der Pluijm fietst op donderdag samen met Team Dongen de berg op.
De Biezenkring vond het erg leuk en goed dat er kinderen van hun school meedoen aan Alpe duZes en zo geld op halen voor de kankerbestrijding. Daarom heeft de school een Heitje voor een Karweitje-actie georganiseerd. Alle kinderen hebben karweitjes gedaan en daar geld voor gekregen. Op vrijdag 24 mei werd de cheque met daarop de opbrengst overhandigd aan Dora, Hilde en Joop en aan hun ouders. De penningmeester van de Stichting Dongen Fiets tegen Kanker was er ook bij aanwezig.

In totaal is er 660 euro op gehaald door de kinderen. Daarvan is 300 euro opgehaald door het wassen van tractors en vrachtauto’s bij Van Ginneken in Oosterhout en 360 euro hebben de kinderen verdiend met allerlei klusjes: tafel dekken, afwassen, gras maaien. Team Dongen wil de leerkrachten en alle ouders en kinderen van De Biezenkring hartelijk bedanken voor deze mooie actie.

 

20-05-2013: Ook Team Dongen was bij Verrassend Dongen

Op 20 mei was Team Dongen te gast bij Albert Jespers met zijn eigen B&B. De weersvoorspelling was niet erg goed, maar het bleef de hele dag droog. Uiteindelijk kwamen er net als voorgaande jaren veel mensen langs voor de Bed en Breakfast, aan het Dorpspad 16, en zodoende was er ook veel aandacht voor onze actie. Er werd door enkele teamleden tekst en uitleg gegeven omtrent de stichting Dongenfietsttegenkanker.nl en de actie Alpe d’HuZes. Zo konden de mensen donaties doen of een bidon kopen. Burgermeester Simone Dirven kwam ook gezellig even langs! We danken Albert en zijn vrouw voor hun gastvrijheid en de geweldige dag!

 

10-05-2013: Dongen danst en zingt voor Alpe d’HuZes/KWF

Op vrijdag 10 mei werd bij Café/zaal de Gouden Leeuw de Bene(f)iets avond georganiseerd van Team Dongen Fietst tegen Kanker. Het werd een spetterende avond vol met muziek van Dongens top talent en een mooie opbrengst van 1900 Euro voor het goede doel.

De avond werd gepresenteerd door Teun Aarden. Als eerste kondigde hij feestband BAM aan. Met de door BAM gespeelde meezing nummers werd het al zeer snel gezellig in de zaal. En de nummers werden met de nodige humor gebracht. Er werd veel gelachen. De eerste korte pauze werd door de teamleden van Dongen Fietst tegen Kanker benut om lootjes te verkopen. Direct na de pauze begon Dré van den Bosch aan zijn optreden. Met zijn nieuwe band the Old Dirty Things brachten hij mooie blues met geweldig gitaarspel en mooie toetsen partijen. Uiteraard ook afgewisseld met slow blues zodat het publiek tot rust kon komen. The Old Dirty Things lieten kortom de harten van de blues liefhebbers sneller kloppen.

Presentator Teun Aarden beklom hierna opnieuw het podium om samen met een dame uit het publiek de eerste prijzen van de loterij te verloten. De prijzen waren beschikbaar waren gesteld door diverse sponsoren zoals X travel, Stan Wens, de Gouden Leeuw, Foto Betsie Cloin en Wim de Vos Fietsen. Na dit intermezzo was het opnieuw tijd voor BAM. De met 270 bezoekers gevulde Gouden Leeuw was helemaal klaar voor deze tweede ronde van BAM en dat werd een echte meezingronde in feeststemming omdat tegelijk de verjaardag van zangeres Stephanie werd gevierd. Een kolkende Gouden Leeuw genoot. BAM maakte er een echt feest van deed haar naam als feestband alle eer aan. Aansluitend verlootte presentator Teun Aarden wederom met een vrouwelijk assistente de laatste prijzen waarna DJ Ron Jansen de avond afsloot.

Het Gouden Leeuw Bene(f)iets event is een zeer geslaagde avond geworden met niet te vergeten, een mooie opbrengst voor het KWF van € 1900.00. De Gouden Leeuw sponsorde € 0.50 per consumptie wat de opbrengst zeker naar het mooie bedrag heeft gebracht.
Dongen fietst tegen kanker bedankt Feestband BAM, Dre van den Bosch/The Dirty Old Things, DJ Ron Jansen, Café/zaal de Gouden Leeuw en Teun Aarden voor het mogelijk maken van deze mooie avond.

02-05-2013: Trainen, trainen en nog eens trainen

Nog iets meer dan een maand en dan is het zover, dan gaan we de uitdaging aan met de Alp d'Huez om deze zoveel mogelijk te beklimmen voor het KWF. Een maand waarbij door de leden van Dongen fietst tegen kanker nog de nodige kilometers worden gemaakt. Ook in de heuvels om zo te ervaren wat klimmen met een fiets inhoud. Zaterdag 20 april werd er door leden getraind in Limburg, 21 april in de Ardennen en 28 april met een grote groep wederom in Limburg. Op de laatste dag werd er een route gefietst uitgezet door teamleden Rene en Bjorn. Een route over o.a. een aantal beklimmingen uit de Amstel Gold Race.

Vertrokken werd er vanuit Sint Geertruid. Het eerste gedeelte van de route ging over de Moerslag, Mherelindje, Wolfsberg, Loorberg naar de eerst echte test de Camerig. Boven aangekomen was het tijd om de eerst korte stop te maken en op te warmen want fris was het zeker nog wel. De stop moet je kort houden om te verkomen dat hongerklop, de angst van menig wielrenner, je parten gaat spelen. Na de stop werd koers gezet via België naar het Drielandenpunt. Direct tijd voor een foto moment om onze mooie outfits vast te leggen. Sponsoren, nogmaals bedankt, we zijn er zeer blij mee en natuurlijk het KWF ook. Via de Schweiberg en de Gulpenerberg werd en naar Gulpen gereden. Ook hier weer even een korte stop, tijd om de nodige energie voorraad op peil te brengen. Door diverse teamleden werd deze dag ook gebruikt om te wennen aan energie repen en gels met sportvoeding.

Vanuit Gulpen reden een aantal teamleden terug naar Sint Geertruid. De andere leden gingen nog een aantal flinke extra uitdagingen aan. Onder het motto “opgeven is geen optie” werden de Eijserbosweg, Fromberg, Dode Man en tot slot de Cauberg nog aan de lijst toegevoegd. Na 108 kilometer klimmem en dalen door het Zuid Limburgse land was men weer terug in Sint Geertruid, moe maar zeker voldaan. Iedereen tevreden met de resultaten, de nodige trainingen vooraf waren zeker niet voor niets geweest, men was allemaal sterker geworden. Na een douche bij camping de Bosrand werd er nog een maaltijd genoten om vervolgens weer richting Dongen te rijden.

U ziet het, team Dongen fietst tegen kanker komt in vorm, klaar om 5 en 6 juni voor het KWF heel erg hard hun best te gaan doen tijdens Alpe d'HuZes 2013. Opgeven is geen optie, blijf ons steunen in de strijd geld in te zamelen voor het KWF.

 

Benefiets Avond Alpe d’huZes Vrijdag 10-05-2013

Gezellig avondje uit? Dan kunt u op Vrijdag 10 Mei terecht bij De GOUDEN LEEUW IN Dongen. Daar wordt een Benefiets avond georganiseerd voor Stichting dongen fietst tegen kanker.

De gehele opbrengst komt ten gunste van KWF kankerbestrijding.
De aftrap van de Avond wordt verzorgt door een DJ vervolgens komt Feestband BAM optreden. Natuurlijk laat Dré Van Den Bosch inclusief band ook van zich horen.
De avond wordt spetterend afgesloten door een DJ. en een loterij waar je u tegen zegt.
Prijzen zoals fiets, fotocamera, digitale deurspotter, dinerbonnen etc. worden verloot.
"Mensen gezondheid is niet te koop maar we kunnen er wel wat aan doen"!

Kaarten zijn verkrijgbaar bij Café De Gouden Leeuw, Sint Josephstraat 107 Dongen.


26-04-2013: KC Petito’s knutselt kunst voor Alpe d’HuZes

Na weken lang knutselen, was het eindelijk zover. Op woensdag 17 april was hun actie” kunst voor Alpe d’HuZes van alle kinderen van KC Petito’s.
Alle kunstwerkjes werden tentoongesteld in fort Activion, die gekocht konden worden door familie, vrienden en kennissen. Ook moest Hans Daver er aan geloven en ging in het theater op groot beeldscherm de berg op fietsen om zo te laten zien wat de deelnemers aan de actie Alpe d’HuZes kunnen verwachten op 5 en 6 juni in Frankrijk.Ondanks de mindere opkomst was de actie zeer geslaagd met een hele mooie opbrengst.
De kinderen konden aan de stichting Dongen fietst tegen kanker een Cheque van € 1.000, - overhandigen.
We willen iedereen bedanken die een kunstwerkje heeft gekocht en dit goede doel heeft gesteund.


26-04-2013: Alpe d’Huzes Actie Pukkemuk geslaagd

In de strijd tegen kanker ervaren zowel patiënten als hun dierbaren een groot gevoel van onmacht. Kanker komt overal voor. Een op de drie Nederlanders krijgt kanker. Helaas krijgen ook kinderen kanker en soms overlijden ook zij aan de gevolgen van deze vreselijke ziekte. Reden te meer dat Pukkemuk de handen uit de mouwen heeft gestoken en samen met Petra Brabersen een mooie actiedag heeft georganiseerd op 14 April jl.
Met het doel om zo veel mogelijk geld bij elkaar te krijgen voor Stichting Dongen fietst tegen kanker heeft pukkemuk een aantal extra activiteiten voor kinderen opgezet met oa theatershow met thema fietsen of geef nooit op ! Bballon vouwen, glitter tatoeages, knutselen, paard rijden en / of verzorgen, mini disco, huifkar en servies stuk gooien.
Voor al deze activiteiten werd niets gevraagd dus alle giften waren vrijblijvend.
Voor het team Dongen die de Alpe d’Huzes gaan beklimmen was het gewoon trainen geblazen.Speciaal voor deze dag hebben zij vanuit Pukkemuk 3 rondes van 33 km gereden waarbij ze elke keer terug kwamen bij Pukkemuk om zich te laten zien en eventueel vragen te beantwoorden die de mensen stelde. Kinderdisco “De Vleugel” uit Tilburg doneerde € 181,50. Rond de klok van 17:00 uur werd alles bij elkaar opgeteld en overhandigde Wendy Boogaers het bedrag van € 381,50 aan Marcel Verbunt.

Met dank aan: speel boerderij Pukkemuk, Petra Brabers, Betsie Cloin en Dongen nieuws.nl


26-03-2013: Op 14 april strijd Pukkemuk tegen kanker!

In de strijd tegen kanker ervaren zowel patienten als hun dierbaren een groot gevoel van onmacht. Kanker komt overal voor. Een op de drie Nederlanders krijgt kanker. Helaas krijgen ook kinderen kanker en soms overlijden ook zij aan de gevolgen van deze vreselijke ziekte.
Alpe d’HuZes is opgericht met als doel de onmacht die door kanker ontstaat, om te zetten in kracht. Alpe d’HuZes is een actie waarbij deelnemers geld bijeen brengen waarmee zij een bijdrage leveren aan de strijd voor de overwinning op kanker.
Pukkemuk gaat ook een handje helpen! En wel op zondag 14 april van 10.00 uur tot 18.30 uur. Wij willen geld inzamelen voor Team Dongen Alpe d’HuZes. Op deze dag zijn er allerlei verschillende activiteiten te doen voor jong en oud! Denk aan: schminken, ballon vouwen, paardje rijden, theatershow, minidisco, knutselen, en nog veel meer..
Team Dongen traint die dag vanuit Pukkemuk. De fietsers zijn van tijd tot tijd aanwezig, en kunnen U meer vertellen over Alpe d’HuZes.
Kom spelen en steun Team Dongen, en bezorg Uzelf en Uw kinderen een onvergetelijke dag hier bij Pukkemuk, Vaartweg 192a Dongen. Tel: 013-5159930 of kijk op www.pukkemuk.nl

26-03-2013: Spinning marathon de Vennen breng 3.500 euro op!

Voor het tweede jaar op rij organiseerde Beweging en Gezondheidscentrum de Vennen in samenwerking met "Dongen fietst tegen kanker" een spinningmarathon. Deze keer uitgebreid met workouts XCO en Zumba. Ook dit keer werd het weer een sportief evenement met een geweldige opbrengst. Ruim 70 spinningfietsen werden vanaf 19.00 uur vier uur lang bezet gehouden door individuele of teams. Bij binnebkomst kregen de deelnemers allemaal een goodiebag die gevuld was met fruit, energybar, energydrank en een bidon die gevuld kon worden om het verloren vocht op pijl te houden. De producten waren gesponsord door in 't Groen groente en fruit en Jumbo Jos Sengers waar wij hun zeer dankbaar voor zijn. Ook werden de deelnemers tijdens de wissels voorzien van stukjes banaan, kiwi en sinasappel om de vitamientjes aan te vullen om zo weer te kunnen omzetten in energy.Gelijktijdig starten 25 mensen met een work out XCO. Om 20.30 uur volgde een groep van 15 personen met een work out Zumba. Totaal waren meer dan 150 mensen sportief actief. Allemaal voor maar één doel, geld inzamelen voor de actie Alpe d'HuZes en het KWF. Onder de professionele begeleiding van de instructeurs van de Vennen werd menig zweetdruppel geproduceerd. 4 uur lang klonk er in diverse ruimtes muziek en werden de deelnemers opgezweept nog een extra krachtsinspanning te doen volgens de slogan van Alpe d'HuZes "Opgeven is geen optie". Iedereen leverde een geweldige sport prestatie op zijn of haar manier.

Iets na 23.00 uur kwam er een einde aan een indrukwekkende avond sporten. Een avond met een lach en een traan. Vooraf werd er een minuut stilte in acht genomen vanwege het overlijden van de echtgenote van één van de deelnemers van Team Dongen. Op die manier komt het doel van de actie erg dichtbij. Met al deze sportieve activiteiten haalde de deelnemers totaal € 3.500.00 op voor het KWF. Dongen fietst tegen kanker dankt alle deelnemers voor hun inzet en de Vennen voor het mogelijk maken van dit mooie sportevenement.

12-03-2013: Mooie opbrengst trainings tenue 2013

Het resultaat mag er zijn van ons trainingstenue wat met alle trainingen in voor bereiding op de Alpe-dHuzes / Alpe-dHuzus 2013 gedragen zal worden. Met een opbrengst van maar liefst € 6.950,-- danken wij onze sponsoren voor hun bijdrage en zullen onze leden het met trots dragen en zullen er op korte termijn ook mooie foto's van worden gemaakt door Betsie Cloin voor de sponsoren om hun zo het resultaat te tonen.

Wij danken de volgende sponsoren voor hun bijdrage aan ons tenue:

Van Bladel vastgoed                                                

Loonen totaalbouw

Eethuis van Holst / Smaak ijssalon                           

Rogi classics

Schaafstra Bouwmatrialen                                        

Foto Betsie Cloin

WIJmetAARTS                                   

Qios Tilburg

De zaak van Geert                                                   

Ontwerp enzo

v/d Bosch makelaars Dongen                                    

De Salamander

Penna advies & onderwijs                                        

Future Proof

Petito's / Amigo's dagverblijf                                     

Pfilster weegtechniek

AVT Trucktechniek                                                 

Jumbo dongen

Dennis Hekwerken

BSP Fietsen

Reclame bureau IVC

 

14-02-2013: Fooienpot Meenz DongenIce naar Team Dongen Alpe d'HuZes

Dinsdagavond 5 februari overhandigden voorzitter Jeroen de Roos en bestuurslid Monique Nollen namens de vrijwilligers van Meenz DongenIce een bedrag van € 750,-- aan Martijn Bleekendaal die samen met Team Dongen de Alpe d'Huzes gaan fietsen om geld in te zamelen voor het KWF. Afgelopen editie van Meenz DongenIce was een groot succes, waarbij de vrijwilligers ook fooien hebben ontvangen. Deze "fooienpot" wilden de vrijwilligers aan een goed doel overmaken.De motivatie van vrijwilliger Bianca greep meteen aan: "Wat betreft het goede doel draag ik Team Dongen voor de Alpe d'Huzes aan. Een van mijn dochters is 1,5 jaar geleden een vriendinnetje (Sanne Bleekendaal) verloren aan deze vreselijke ziekte. Ze was nog maar 9 jaar. Ik vind dat er zoveel mogelijk geld ingezameld moet worden zodat er meer onderzoek gedaan kan worden om mensen met kanker in de toekomst beter te kunnen helpen. En misschien kunnen ze er in de toekomst voor zorgen dat kindjes net als Sanne dan gered kunnen worden! Haar vader (Martijn Bleekendaal) fietst samen met de andere kanjers van Team Dongen de Alpe d'Huzes zoveel mogelijk op en neer om geld in te zamelen tegen deze vreselijke ziekte".

Het bestuur van Meenz DongenIce vond de motivatie van Bianca zo aansprekend, dat het bedrag van de fooienpot aangevuld is tot een bedrag van € 750,-. Alpe d'HuZes is een actie waarbij fietsers, alleen of in een team, geld bijeen fietsen waarmee zij een bijdrage leveren aan de strijd tegen de gevolgen van kanker. Op één dag wordt maximaal zes maal de legendarische Alpe d'Huez beklommen. Een bijna onmogelijke opgave. Toch lukte het in de jaren 2006 tot nu al heel veel deelnemers, zelfs een aantal (ex-)kankerpatiënten. Dit is het derde jaar dat er Dongense teams meedoen met de Alpe d'HuZes. Dit jaar fietsen er weer twee teams van in totaal 20 mensen.


14-02-2013: Supportersbus naar Alpe d’Huzes 2013

Net als in voorgaande edities gaat er ook in 2013 weer een supportersbus vanuit Dongen naar Alpe d'Huez om daar alle deelnemers aan te moedigen met jullie actie op d'n Alpe-dHuez. Deze bus zal vertrekken op woensdag om 12.00 uur vertrekken en arriveren op donderdagochtend omstreeks 04.00 uur boven op de Alpe d'Huez.

Daar vertrekt hij weer op donderdagavond om 21.00 uur richting Dongen. Geplande aankomsttijd 12.00 uur. Mochten jullie supporters hebben die hier intresse in hebben meld ze dan tijdig aan! Voor € 75,00 per persoon is dit een mooie prijs voor een mooie rit heen en weer naar de Alpe-dHuzes 2013. Aanmelden via Gerben boerkes@home.nl of via info@dongenfietsttegenkanker.nl. Bellen kan ook op; 06-41455320.

Let wel op er rijdt maar 1 bus dus Vol is Vol.

Spinning en Aerobic marathon voor KWF kankerbestrijding i.s.m. De Vennen
Fiets voor een goed doel!! Alpe D'huzes organiseert in samenwerking met de Vennen een spinning marathon. Dit jaar hebben we rekening gehouden met de mensen die niet zo veel om spinning geven!! Schrijf je nu in voor de aerobic marathon!!

Dit vind plaats op vrijdag 15 maart 2013 van 19:00 uur tot 23:00 uur.

Deelnamekosten:

Spinning marathon:   Aerobic marathon

1 uur 12,50
2 uur 20,00
3 uur 27,50
4 uur 35,00

€ 12,50
€ 20,00
€ 27,50
€ 35,50

1 e uur XCO 7,50
2 e uur STEP 7,50
3 e uur PUMP 7,50
4 e uur ZUMBA 7,50

€ 7,50
€ 7,50
€ 7,50
€ 7,50

Download hier het inschrijfformulier.

Betalen kan contant bij de receptie inleveren voor 10 maart 2013 Of rekeningnummer 10.48.13.733 tnv Dongen Fietst tegen Kanker ovv naam + spinningmarathon voor 10 maart 2013

De deelnemers kregen zeer gevarieerde lessen van de instructeurs Martijn, Rowin, Werner en Wendy voorgeschoteld, die ieder in hun eigen stijl les gaven.Net na 23.00 uur werd het laatste nummer ingezet waarbij nogmaals extra aandacht werd gevraagd voor de mensen waarvoor Dongen fietst tegen kanker 6 en 7 juni deelneemt aan de Alpe d'HuZes 2012. Vier uur fietsen had men er op zitten op vaak opzwepende muziek, maar nu werd het stil in de zaal, "een heel mooi bijzonder emotioneel moment voor vele deelnemers " aldus Toine van Bladel die de schakel was tussen De Vennen en Dongen fietst tegen kanker voor deze spinnig marathon. "We kijken terug op een prachtige avond die een zeer mooi bedrag heeft opgeleverd, € 2000.00 is een zeer mooie opbrengst" volgens Peter Verhoof manager van de Vennen.Na de laatste rek en strek oefeningen van de deelnemers werd de zeer geslaagde avond gezellig voort gezet in de kantine van de Vennen met een optreden van Marinda Wijnen en Rene Broeders.

Dongen fietst tegen kanker dankt de deelnemers die op een prachtige sportieve manier een bijdragen hebben geleverd aan de acties voor het KWF.

21-12-2012: Prima start Dongens team Alpe d'Huzes 2013

Team Dongen is op bijzondere wijze van start gegaan voor Alpe d'Huzes 2013. Burgemeester Simone Dirven – van Aalst en Olympisch en wereldkampioene wielrennen Marianne Vos (beiden beschermvrouwen van het team) hebben op vrijdag 21 december 2012 op het gemeentehuis van Dongen het eerste exemplaar van de nieuwe brochure in ontvangst genomen.Brochure

In de brochure wordt een terugblik gegeven over het afgelopen jaar met de voorbereidingen van Team Dongen en de belevenissen in Frankrijk. Ook geeft de brochure een financiële verantwoording en een vooruitblik naar met het nieuwe team van 2013. René Roovers, voorzitter van team Dongen Alpe d'Huzes, zorgde voor de overhandiging en de organisatie van de bijeenkomst die massaal werd ondersteund door teamleden en ook door de lokale media druk werd bezocht.

Strijd tegen kanker
Alpe d'Huzes is een nationaal project waarbij elk jaar zoveel mogelijk geld wordt ingezameld voor de strijd tegen kanker. Teams vanuit heel het land beklimmen in juni op de racefiets de beroemde Franse berg Alpe d’Huez, het liefst zes keer. In gedachten rijdt mee een familielid, vriend, collega die is getroffen door kanker. Met het ingezamelde geld kan extra onderzoek worden verricht om de ziekte zoveel en zo snel als mogelijk een halt toe te roepen. ,,De aanleiding komt voort uit verdriet, maar vervolgens doen we er met zijn allen van alles aan om een positieve bijdrage te leveren aan de strijd tegen kanker. Dat is een geweldig iets en dat moeten we koesteren. Het is dan ook een eer om beschermvrouw te mogen zijn van het Dongens team’’, aldus burgemeester Simone Dirven – van Aalst.
Ook Olympisch en wereldkampioene wielrennen Marianne Vos onderstreepte dat. ,,Als topsporter ben je vaak heel individueel bezig. Ik zie dit initiatief als een goede kans om samen met anderen zowel emoties als energie te delen en daarmee een positieve bijdrage te leveren aan de strijd tegen kanker, waarmee iedereen in zijn of haar omgeving vroeg of laat te maken krijgt. Ik zet me dan ook graag in’’, aldus Marianne Vos.
De burgemeester feliciteerde de wielrenster met haar Olympische en wereldtitel van 2012. ,,Jammer genoeg woon je niet in Dongen, dan hadden we je ook kunnen huldigen, zoals we na de Spelen hebben gedaan met onze Olympiërs Nadine Broersen en Kelly van Zon’’, sprak de burgemeester. ,,Nou’’, reageerde Marianne Vos, ,,ik ben op zoek naar een huis, dus wie weet.’’ De burgemeester: ,,Dat gaan we regelen!’’
En zo ging team van Dongen op bijzondere en relaxte wijze van start voor het goede doel Alpe d'Huzes 2013.

De deelnemers kregen zeer gevarieerde lessen van de instructeurs Martijn, Rowin, Werner en Wendy voorgeschoteld, die ieder in hun eigen stijl les gaven.Net na 23.00 uur werd het laatste nummer ingezet waarbij nogmaals extra aandacht werd gevraagd voor de mensen waarvoor Dongen fietst tegen kanker 6 en 7 juni deelneemt aan de Alpe d'HuZes 2012. Vier uur fietsen had men er op zitten op vaak opzwepende muziek, maar nu werd het stil in de zaal, "een heel mooi bijzonder emotioneel moment voor vele deelnemers " aldus Toine van Bladel die de schakel was tussen De Vennen en Dongen fietst tegen kanker voor deze spinnig marathon. "We kijken terug op een prachtige avond die een zeer mooi bedrag heeft opgeleverd, € 2000.00 is een zeer mooie opbrengst" volgens Peter Verhoof manager van de Vennen.Na de laatste rek en strek oefeningen van de deelnemers werd de zeer geslaagde avond gezellig voort gezet in de kantine van de Vennen met een optreden van Marinda Wijnen en Rene Broeders.

Dongen fietst tegen kanker dankt de deelnemers die op een prachtige sportieve manier een bijdragen hebben geleverd aan de acties voor het KWF.

15-12-2012: Stichting Dongen fietst tegen kanker op Kerstmarkt groot succes!!Nadat we de kraam van de kerstmarkt hadden ingericht en de Spandoeken van de Stichting Dongen fietst tegen kanker, Bakker Pim Filius, Café Zalen centrum De Viersprong en Smitsound geluidstechniek hadden opgehangen, Kwam het na anderhalf uur pas echt op gang en werden de Alpe d'Huzesjes ( gevulde krentenbollen ) Letterlijk als zoete broodjes over de toonbank verkocht. Het leek er even op dat de we Zondagochtend op tijd uit de veren moesten om de Alpe d'Huzesjes alsnog deur aan deur te verkopen. Maar geheel buiten verwachting was de laatste zak van 6 stuks om ongeveer 21.30 uur verkocht.
Er werden zelfs vragen gesteld of deze Alpe d'Huzesje ook op de bestellijst van Bakkerij Pim Filius stonden, maar dat was dus niet het geval. Bakker Pim Filius was de hoofdsponsor van deze avond, zonder hem had Marcel Verbunt en zijn oud collega Jan V Disseldorp de Alpe d'Huzesje nooit kunnen bakken en was er geen kerstmarkt voor ons geweest. Ook de chocolade melk gesponsord door Café zalen centrum De Viersprong had een goede afname. En met de kerstmuziek en geluid van Smitsound Geluidstechniek op de achtergrond was alles volledig in Kerstsfeer. Om een uur of 19.00 uur heeft Eethuis Van Holst ons voorzien van de inwendige mens ook geheel belangeloos.
De actie met de Hometrainer is gewonnen door Harald van Dongen en hij gaat de hometrainer verkopen en de opbrengst schenken aan KWF kankerbestrijding.
Al met al kunnen we terug kijken op een geslaagde actie die maar liefst 833,95 euro heeft opgebracht. Voor degene die deze Aktie hebben doen slagen, en voor iedereen die de Alpe d'Huzesje gekocht heeft bedankt.

Met Dank aan: Bakkerij Pim Filius, Café zalencentrum De Viersprong, Smitsound geluidstechniek & Eethuis Van Holst.

De deelnemers kregen zeer gevarieerde lessen van de instructeurs Martijn, Rowin, Werner en Wendy voorgeschoteld, die ieder in hun eigen stijl les gaven.Net na 23.00 uur werd het laatste nummer ingezet waarbij nogmaals extra aandacht werd gevraagd voor de mensen waarvoor Dongen fietst tegen kanker 6 en 7 juni deelneemt aan de Alpe d'HuZes 2012. Vier uur fietsen had men er op zitten op vaak opzwepende muziek, maar nu werd het stil in de zaal, "een heel mooi bijzonder emotioneel moment voor vele deelnemers " aldus Toine van Bladel die de schakel was tussen De Vennen en Dongen fietst tegen kanker voor deze spinnig marathon. "We kijken terug op een prachtige avond die een zeer mooi bedrag heeft opgeleverd, € 2000.00 is een zeer mooie opbrengst" volgens Peter Verhoof manager van de Vennen.Na de laatste rek en strek oefeningen van de deelnemers werd de zeer geslaagde avond gezellig voort gezet in de kantine van de Vennen met een optreden van Marinda Wijnen en Rene Broeders.

Dongen fietst tegen kanker dankt de deelnemers die op een prachtige sportieve manier een bijdragen hebben geleverd aan de acties voor het KWF.

26-11-2012: Uitbreiding fotogalerij dongense sporters/sportploegen

Op maandagavond 26 november vondt de uitbreiding van de fotogalerij plaats in het Dongense sportcafe de Salamander, en ook namens ons waren Sjef en Gerben aanwezig als bestuur van onze stichting. We werden ontvangen door de wethouder en begonnen met een kopje koffie en een babbeltje in de horeca gelegenheid van de salamander.
Jammer dat de opkomst van de sportkampioenen laag was maar ondanks dat was het toch gezellig daar. Daar werden we toegesproken door de wethouder van sportzaken, daarna werden we verzocht om plaats te nemen in de hal alwaar de onthulling van de foto collage waar ook ons team op stond na het winnen van de aanmoedigingprijs voor onze actie met Alpe-dhuzes 2011. Daar werden de nodige foto's gemaakt door de pers en nog wat woorden van dank toegesproken, daarna nog een kijkje in de gang van de kleedkamers alwaar de overige foto's hangen. Daarna werd er nog wat gedroken en bijgekletst en konden we terug kijken op een mooie terugblik van deze avond.

Ook gaan wij ons weer aanmelden voor de verkiezingen voor 2012 en daar binnenkort meer over.

De deelnemers kregen zeer gevarieerde lessen van de instructeurs Martijn, Rowin, Werner en Wendy voorgeschoteld, die ieder in hun eigen stijl les gaven.Net na 23.00 uur werd het laatste nummer ingezet waarbij nogmaals extra aandacht werd gevraagd voor de mensen waarvoor Dongen fietst tegen kanker 6 en 7 juni deelneemt aan de Alpe d'HuZes 2012. Vier uur fietsen had men er op zitten op vaak opzwepende muziek, maar nu werd het stil in de zaal, "een heel mooi bijzonder emotioneel moment voor vele deelnemers " aldus Toine van Bladel die de schakel was tussen De Vennen en Dongen fietst tegen kanker voor deze spinnig marathon. "We kijken terug op een prachtige avond die een zeer mooi bedrag heeft opgeleverd, € 2000.00 is een zeer mooie opbrengst" volgens Peter Verhoof manager van de Vennen.Na de laatste rek en strek oefeningen van de deelnemers werd de zeer geslaagde avond gezellig voort gezet in de kantine van de Vennen met een optreden van Marinda Wijnen en Rene Broeders.

Dongen fietst tegen kanker dankt de deelnemers die op een prachtige sportieve manier een bijdragen hebben geleverd aan de acties voor het KWF.

21-11-2012: Kerstmarkt zaterdag 15 december

Stichting "Dongen fietst tegen Kanker" staat op de Kerstmarkt!! Mede mogelijk gemaakt door: Bakkerij Pim Filius aan de Tramstraat 87a in Dongen.
Ben ik in de gelegenheid om nog één keer in mijn oude vak als Bakker te treden. Speciaal voor deze gelegenheid sponsort PIM FILIUS zijn Bakkerij en ingrediënten om voor heel Dongen eenmalig lekkernij te maken wat alleen te koop is op de Kerstmarkt ( gaaf toch! ). De gehele opbrengst van de verkoop komt dus rechtstreeks ten goede aan stichting "Dongen fietst tegen kanker". Ik ben al begonnen met trainen voor de Alpe d'HuZes en ben erg blij met deze grote sponsor Bakkerij Pim Filius.

Ik zie jullie graag op 15 december op de Kerstmarkt.
Marcel Verbunt


31-10-2012: Word ook shirt sponsor van ons team

Ook in 2013 zijn we weer op zoek naar sponsoren voor ons mooie tenue waar we de trainingen op weg naar Alpe dHuzes in kunnen volbrengen. Het is een mooi fris design waar ook u naam kan staan als sponsor van het team Dongen Alpe-dHuzes en steun daarmee onze deelnemers met hun actie voor KWF. Voor meer info en beschikbare sponsor plaatsen mail dan naar, info@dongenfietsttegenkanker.nl of bel met 06-41455320. '

Klik hier voor het tenue.

Nieuwsarchief

Klik hier voor het nieuws van 2014
Klik hier voor het nieuws van 2013
Klik hier voor het nieuws van 2012
Klik hier voor het nieuws van 2011

Stichting Dongen fietst
tegen kanker

Hortastraat 16
5103 NS Dongen