Onze sponsorsNieuws 2012

26-06-2012: JUMBO muntjesactie 2012

23 juni was de dag dat de winnaars van de JUMBO muntjesactie bekend zouden worden gemaakt. Een actie van JUMBO Dongen (Jos Sengers) die bekendheid heeft bij heel wat inwoners en klanten van JUMBO. Je moet het toch maar doen in deze tijd als ondernemer. 94 verenigingen van allerlei pluimage hadden de afgelopen 10 weken hun naam zien staan op de gele kasten achter de kassa's van de JUMBO. Wij als Stichting Dongen Fietst Tegen Kanker waren dit jaar ook van de partij op het sfeervol zonnig terras wat was ingericht op het parkeerterrein. Voor een drankje en een hapje was natuurlijk gezorgd.

Na een introductie van de gastspeaker werden alle verenigingen genoemd en naar voren gehaald met het bijbehorende opgehaald bedrag. In totaal is meer dan 13.000 euro opgehaald door alle klanten van de JUMBO. Nadat Jos en zijn vrouw in het zonnetje (letterlijk en figuurlijk) waren gezet naderde we de top 5. Het was toen wel duidelijk dat het doel waar wij ons als Stichting voor inzetten wel is aangeslaan bij de Dongense bevolking en klanten van JUMBO (bedankt hiervoor).

Als laatste naam was het Stichting Dongen Fietst Tegen Kanker die als 1 e uit de bus kwam met het ongelofelijke bedrag van € 836,50, wat inhoudt dat er meer dan 8000 muntjes zijn gedoneerd. Na een dankwoordje kunnen we terugkijken op een geslaagde actie van JUMBO Dongen die zoals Jos heeft beloofd in 2013 weer een vervolg krijgt. Bedankt JUMBO Dongen en alle klanten voor jullie donaties voor het verenigingsleven van geheel Dongen.

31-05-2012: Alpe-flappenactie voor KWF groot succes!

Van 21 tot en met 26 mei organiseerde ik samen met bakkerij Vromans uit Gilze de Alpe-flappen-actie voor KWF Kankerbestrijding. Tijdens de actieweek verkochten we Alpe-zakjes met o.a. appelflap-pen. Inmiddels hebben we 50% van de omzet, een bedrag van maar liefst € 650,-, aan het KWF geschonken.
Langs deze weg wil ik graag alle betrokkenen hartelijk bedanken: Simone, Nol en alle medewerkers van bakkerij Vromans, Duplico voor de posters, Marian Clemens voor de foto’s en alle andere mensen die hebben bijgedragen om deze actie tot een groot succes te maken! Mijn dank gaat ook uit naar mijn sponsors. In het kader van de fietsactie Alpe d'HuZes beklim ik op donderdag 7 juni a.s. zesmaal op één dag de Alpe d’Huez. Wilt u het KWF steunen? Schrijft u zich dan snel in als mijn sponsor op http://deelnemers.alpe-dhuzes.nl/acties/paullaarhoven/paullaarhoven.

Vriendelijke groet, Paul Laarhoven

27-05-2012: Marianne Vos toch op de afspraak met Team Dongen Alpe d’Huzes

Marianne Vos op een gewone fiets het is geen alledaags gezicht. Vrijdag viel ze in Limburg tijdens de Valkenburg Hills Classic en brak ze haar sleutelbeen. Een slechtere timing kon bijna niet vlak voor allerlei belangrijke wedstrijden als de Giro Donna en natuurlijk de Olympische Spelen.
Bijzonder dat ze op deze zondagmorgen toch de moeite name om haar afspraak om samen met Team Dongen Alpe d’Huzes een trainingsronde te maken toch nakwam. Op de gewone fiets en de arm in de mitella. Meefietsen kon natuurlijk niet maar met iedereen op de foto wel. Met een kop koffie bij de Koppelpaarden en een groot stuk appeltaart werd de val nog eens nabesproken. ‘Geweldig dat ze toch komt om ons te steunen’ zo vonden alle Alp d’Huzessers die de komst van Marianne bijzonder op prijs stelden. Marianne Vos: ‘Ik hoop binnen twee en een halve week weer te kunnen fietsen maar duidelijk is dat dit een behoorlijke streep door de rekening is. ‘ Ik hoop nog wel op tijd klaar te zijn voor de Olympische Spelen’ , zo hield ze de hoop hoog. Van de kant van Team Dongen overhandigde Gerben den Boer een mooie fruitmand. René Roovers zei namens Team Dongen: ‘Balen dat dit je nu net moet overkomen. Slechter kan bijna niet. We hopen dat je snel herstelt en misschien komt het allemaal nog goed met een gouden medaille’.

27-05-2012: Ook Betsie Cloin is er klaar voor!

Betsie Cloin heeft de etalage weer ingericht voor onze actie en is er helemaal klaar voor.
Zo is Betsie er overal bij, als we geld gaan inzamelen met welke actie ook of als we gaan trainen met de 2 teams, dan staat ze klaar om mee te gaan met ons.
Ook gaat ze de hele week met ons mee naar Frankrijk om zo de mooiste plaatjes vast te leggen van de deelnemers met hun actie op de franse Alp.
Zo worden er iedere dag foto’s doorgemaild naar de winkel zodat de etalage iedere dag een update krijgt en dat wordt verzorgt door de thuisblijvers Cor en Victor Stierman.
Zo blijft de winkel van dit familie bedrijf toch gewoon doordraaien terwijl Betsie geniet van de prestaties van ons team en alle 8484 andere deelnemers met hun beklimmingen op de Alpe-dHuez. Wij gaan er voor zorgen dat iedereen op de hoogte blijft van het gebeuren tijdens Alpe-dHuzes en veel kijk plezier in de winkel van Betsie Cloin aan de Hoge Ham te Dongen.

27-05-2012: Koos Moerenhout Classic

Het is zaterdagmorgen 26 mei, prachtig weer en nog anderhalve week tot aan Alpe d'Huzes.
Iedereen heeft de wekker vroeg gezet want vandaag hebben we een gezamenlijke trainingsrit van 160KM. Onze twee teams doen mee aan de Koos Moerenhout Classic die start in Steenbergen en ons vervolgens door Zeeland en West-Brabant voert.
Iedereen is op tijd en staat gesoigneerd aan de start. Wat een prachtig gezicht in die strakke tenues die mogelijk zijn gemaakt door onze sponsoren en ons 6000 euro hebben opgeleverd. Iedereen is klaar voor de laatste lange gezamenlijke training. Onze teamcaptain heeft voor een peloton aan reservewielen bij zich. Er lijkt dus geen reden te zijn om lang stil te staan vandaag, dat belooft wat. Lees verder

De eerste kilometers worden gebruikt om warm te draaien maar al snel gaat het tempo omhoog en passeert de dertig per uur. Voor we het weten zijn we bij de eerste verzorgingspost. Goed geregeld. Stroopwafels, water, energiedrank, mueslirepen en bananen. Voor ieder wat wils. Snel aanvullen en weer op de fiets. Lekker fietsen in de groep met de wind in de rug. Genoeg tijd om met elkaar te kletsen en de ervaringen en trainingsarbeid van de afgelopen weken door te nemen. Het wordt steeds leuker nu iedereen elkaar beter leert kennen en het doel dichter bij komt. We hebben er zin in. Dat komt goed uit nu de Zeelandbrug er aan komt. Na de brug gaan we terug richting steenbergen en is het over met de rugwind. Zij- en tegenwind zullen het tweede deel van de rit domineren. Geen reden echter om het tempo te laten zakken. De teller wijst nog steeds 33 en soms daarboven. De groepjes voor ons worden opgeraapt, niet dat dat het doel was, maar het geeft wel aan dat onze teamleden er conditioneel goed voorstaan. Bij de tussenstops worden de voorraden steeds aangevuld en de sfeer is erg goed. Tegen het einde van de rit worden de tanden nog een keer op elkaar gezet en na dik vijf uur fietsen komen we terug in Steenbergen. Lekker pasta eten voor het herstel en ook nog even met Koos Moerenhout op de foto. Uiteindelijk heeft iedereen een voldaan gevoel en kunnen we met een gerust hart aan Alpe d'Huzes beginnen.

2 7-05-2012: Zimniak.com en Ontwerp Enzo maken onze website mogelijk

Onze website en mailing wordt en andere communicatie wordt ook dit jaar weer mogelijk gemaakt door de twee Dongense eenmanszaken en wij zijn hun hier heel dankbaar voor dat zij ons zo willen helpen om zo de bezoekers van onze website optimaal te voorzien van het laatste nieuws en actie’s van ons team.
Hans Zimniak heeft de ruimte op het web beschikbaar gesteld en de nodige e-mail accounts open gesteld zodat al het intern mail verkeer goed verloopt.
Vanuit Frankrijk worden er iedere dag stukjes en foto’s doorgestuurd naar Ingrid Huijskens van Ontwerp Enzo, zodat zij de website iedere dag kan voorzien van de laatste ontwikkelingen op d’n Alp.

In de stukjes hieronder stellen zij zich even voor zodat jullie weten wat voor bedrijven het zijn en wat hun specialiteiten zijn en waarvoor u bij hun terecht kunt.

Zimniak.com

Hans Zimniak is jarenlang actief geweest als zelfstandig reclameadviseur en grafisch ontwerper. Sinds 1993 richtte hij zich professioneel op internettoepassingen en digitale presentaties. Begin 2000 sloeg hij met z'n bedrijf zimniak.com definitief de richting van digitale mediaproducties in, waarbij in de praktijk de ontwikkeling van online applicaties en de productie van films en documentaires het grootste deel van de werkzaamheden uitmaken. Lees verder

Kennis van zaken, brede ervaring, inlevingsvermogen, communicatieve vaardigheden en een hoge mate van creativiteit kenmerken de persoon Hans Zimniak. In de afgelopen jaren heeft Hans Zimniak nationaal en internationaal kennis en ervaring opgedaan in de vakgebieden marketing, IT, communicatie, reclame/vormgeving, film & video en internet. De ondernemingskracht schuilt in de combinatie van deze aandachtsgebieden. Daarbij waarderen zijn klanten de vaardigheid om zich te verplaatsen in hen als 'ondernemer' en met hen mee te denken. Creativiteit, commercieel inzicht en klantgerichtheid hebben inmiddels geleid tot enkele vernieuwende concepten die tot en met de dag van vandaag hun vruchten afwerpen. zimniak.com werkt voor diverse bedrijven, organisaties en overheden en beschikt hiertoe over alle benodigde AV hard- en software en een goed geoutilleerde multimediastudio in Dongen (Noord-Brabant).

Ontwerp Enzo

Een klein maar origineel en eigentijds grafisch ontwerp en webdesignbureau. Flexibel, persoonlijk, creatief, betrouwbaar en een heel klein tikkeltje eigenwijs, met een realistisch oog voor uw budget.

U kunt bij Ontwerp Enzo terecht voor: Grafisch ontwerp, Webdesign en Organisatie van zakelijke evenementen. Neem gerust eens een kijkje op www.ontwerpenzo.nl

De deelnemers kregen zeer gevarieerde lessen van de instructeurs Martijn, Rowin, Werner en Wendy voorgeschoteld, die ieder in hun eigen stijl les gaven.Net na 23.00 uur werd het laatste nummer ingezet waarbij nogmaals extra aandacht werd gevraagd voor de mensen waarvoor Dongen fietst tegen kanker 6 en 7 juni deelneemt aan de Alpe d'HuZes 2012. Vier uur fietsen had men er op zitten op vaak opzwepende muziek, maar nu werd het stil in de zaal, "een heel mooi bijzonder emotioneel moment voor vele deelnemers " aldus Toine van Bladel die de schakel was tussen De Vennen en Dongen fietst tegen kanker voor deze spinnig marathon. "We kijken terug op een prachtige avond die een zeer mooi bedrag heeft opgeleverd, € 2000.00 is een zeer mooie opbrengst" volgens Peter Verhoof manager van de Vennen.Na de laatste rek en strek oefeningen van de deelnemers werd de zeer geslaagde avond gezellig voort gezet in de kantine van de Vennen met een optreden van Marinda Wijnen en Rene Broeders.

Dongen fietst tegen kanker dankt de deelnemers die op een prachtige sportieve manier een bijdragen hebben geleverd aan de acties voor het KWF.


25-05-2012: Supporters busreis naar Alpe d’Huzes zit helemaal VOL!!

Inschrijven is helaas niet meer mogelijk.

De deelnemers kregen zeer gevarieerde lessen van de instructeurs Martijn, Rowin, Werner en Wendy voorgeschoteld, die ieder in hun eigen stijl les gaven.Net na 23.00 uur werd het laatste nummer ingezet waarbij nogmaals extra aandacht werd gevraagd voor de mensen waarvoor Dongen fietst tegen kanker 6 en 7 juni deelneemt aan de Alpe d'HuZes 2012. Vier uur fietsen had men er op zitten op vaak opzwepende muziek, maar nu werd het stil in de zaal, "een heel mooi bijzonder emotioneel moment voor vele deelnemers " aldus Toine van Bladel die de schakel was tussen De Vennen en Dongen fietst tegen kanker voor deze spinnig marathon. "We kijken terug op een prachtige avond die een zeer mooi bedrag heeft opgeleverd, € 2000.00 is een zeer mooie opbrengst" volgens Peter Verhoof manager van de Vennen.Na de laatste rek en strek oefeningen van de deelnemers werd de zeer geslaagde avond gezellig voort gezet in de kantine van de Vennen met een optreden van Marinda Wijnen en Rene Broeders.

Dongen fietst tegen kanker dankt de deelnemers die op een prachtige sportieve manier een bijdragen hebben geleverd aan de acties voor het KWF.


21-05-2012: Jumbo Dongen helpt Dongen-Alpe-dHuzes op weg

Jos Sengers eigenaar van de Jumbo supermarkt Dongen voorziet de twee teams van Dongen Alpe d’Huzes van alle benodigde boodschappen die de teams nodig hebben tijdens de week dat zij in Frankrijk zijn voor het rijden van Alpe d’Huzes op 6 en 7 juni. Jos was meteen onder de indruk van de actie toen hij benaderd werd door teamcaptain Gerben den Boer om Alpe d’Huzes te sponsoren met etenswaren. Gerben den Boer:’ Enkele weken geleden mocht ik het lijstje van alles wat we nodig hebben inleveren bij Jos Sengers. Hij vulde zelf het lijstje daar waar nodig nog aan. Wij verblijven op de top van de Alpe d’Huez met 24 personen in twee chalets. We zorgen daar volledig voor onszelf. Met de proviand en boodschappen die Jumbo Dongen ons levert moeten we optimaal kunnen presteren op de Alp. Op vrijdagmiddag 1 juni kunnen wij de benodigde boodschappen gaan ophalen. De volgende ochtend vertrekken we vroeg naar Frankrijk. Met deze support in natura, die een flinke waarde vertegenwoordigd als we al deze spullen aan hadden moeten schaffen, kunnen beide teams en de begeleiding de week goed doorkomen en zich volledig concentreren om de actie op de Alpe-dHuez tot een mooi succes te maken. Ik wil Jos Sengers dan ook heel erg bedanken voor zijn bijdrage’, zo besluit Gerben den Boer die erg onder de indruk is van het gebaar van Jumbo. ‘We zullen het ons in ieder geval goed laten smaken’ .

15-05-2012: Ook bij Felix Janssen Alpe d’HuZes in beeld!

Afgelopen vrijdag 11 mei nam Felix Janssen als oprichter en naamgever van Janssen Accountants afscheid van de organisatie. Bij de vraag “waarom Alpe d’HuZes” was de reactie van Felix: ‘Toen Edwin en Albert bij me kwamen met, zeg het maar, een lading flessen wijn, bloemen of….., ben ik eens in Dongen gaan rond kijken. Graag wilde ik iets doen wat met Dongen te maken had. Na ook enkele gesprekken voor eventuele projecten, kwam ik toch al snel terecht bij de actie van het Team Dongen Alpe d’HuZes. Dit omdat ik zelf binnen mijn directe omgeving, maar ook binnen mijn relatiekring in de afgelopen jaren ben geconfronteerd met de gevreesde ziekte. Onderzoek naar het voorkomen dan wel genezen van, is daarom zeer belangrijk. Daarom werd op de uitnodiging voor het afscheidsfeest dit als doel voor een eventueel cadeau vermeld. Lees verder

Dat er zoveel relaties en andere personen uit de directe en indirecte omgeving van mij gehoor hebben gegeven aan de uitnodiging, had ik nooit durven dromen. De overweldigende reacties, mooie woorden en een zeer ontspannen en informeel aangeboden feest, geeft mij en Marianne een mooi gevoel van waardering voor ons werk in de afgelopen jaren. Dat ik hierbij nog een mooi cadeau als bijdrage aan het Team Dongen Alpe d'HuZes kan overhandigen is helemaal geweldig. Daarom dank ik iedereen, mede namens Marianne, voor een fantastische dag waar we nog lang op terug kunnen kijken. René Roovers nam namens Team Dongen Alpe d'Huzes de cheque met het bedrag in ontvangst: ‘Wat een geweldig initiatief van Felix Janssen. Die cheque van 4100 euro maar vooral ook de gedachte erachter nemen we als Team Dongen op 6 en 7 juni mee de berg op'.

15-05-2012: VV Dongen scoort voor Alpe-d’Huzes

Afgelopen twee weken stond VV Dongen stil bij ‘Dongen fietst tegen kanker’. In het weekend van 6 mei scoorden de seniorenteams letterlijk voor Alpe ‘dHuzes. Met de teams werd afgesproken dat voor ieder doelpunt er een bedrag van 5 Euro voor het goede doel werd uitgelegd. Met een uitslag van Dongen 9 van 20-4 tikt dat natuurlijk flink aan. Daarnaast kwam afgelopen weekend, bij de laatste thuiswedstrijd van Dongen 1 tegen Meerssen, de opbrengst van de gebruikelijke zondagloterij geheel ten goede aan de organisatie van Alpe-d’Uzes.
Na de wedstrijd werd tijdens het afscheid van de vertrekkende spelers aandacht besteed aan de actie. Voorzitter van VV Dongen Chris van der Waarden en René Roovers van Alpe d’Huzes stonden stil bij het doel van de actie: mensen die met kanker te maken hebben een steuntje in de rug geven en daarnaast zoveel mogelijk geld ophalen voor het doen van onderzoek om kanker in de toekomst te kunnen genezen of te voorkomen. Ook bij VV Dongen kwam dat erg dichtbij met het verlies van Tinus de Man. René Roovers:’ Een mooi gebaar van VV Dongen om de actie op deze manier te steunen met als extra toezegging van het bestuur om de opbrengst van de scoringsactie te verdubbelen’. De opbrengst van de actie zal komende week bekend zijn.

Dat er zoveel relaties en andere personen uit de directe en indirecte omgeving van mij gehoor hebben gegeven aan de uitnodiging, had ik nooit durven dromen. De overweldigende reacties, mooie woorden en een zeer ontspannen en informeel aangeboden feest, geeft mij en Marianne een mooi gevoel van waardering voor ons werk in de afgelopen jaren. Dat ik hierbij nog een mooi cadeau als bijdrage aan het Team Dongen Alpe d'HuZes kan overhandigen is helemaal geweldig. Daarom dank ik iedereen, mede namens Marianne, voor een fantastische dag waar we nog lang op terug kunnen kijken. René Roovers nam namens Team Dongen Alpe d'Huzes de cheque met het bedrag in ontvangst: ‘Wat een geweldig initiatief van Felix Janssen. Die cheque van 4100 euro maar vooral ook de gedachte erachter nemen we als Team Dongen op 6 en 7 juni mee de berg op'.

15-05-2012: Alpe d’huzes team Dongen op de Dag van het Park

In een gezellige sfeer vond afgelopen zondag de Dag van het Park plaats. Nog niet zo warm, maar toch zonnig en droog tussen veel dagen met slecht weer. Ondanks dat het ook nog moederdag was, kwamen er nog een groot aantal bezoekers, veelal op het middenterrein samenkomend om de sportdemonstraties en muziekgezelschappen te bewonderen.
Daar omheen een aantal kramen van verenigingen om hun doel te presenteren.
Hieronder ook het Alpe ‘dHuzes team Dongen die de aandacht van de bezoekers trok door de kinderen te vermaken. Op een hometrainer konden ze een bepaalde afstand afleggen waarbij de tijd werd opgenomen. Ongeacht de tijd was er voor iedereen een prijsje. Ook hadden de allerkleinsten altijd prijs met de grabbelton.
Als vervolg op de jaarmarkt was er nu ook weer de mogelijkheid om tegen een geringe vergoeding het te verwachte sponsorbedrag te raden. Na de 2e fietsdag op 7 juni zal bekend zijn wie daar als dichtst bij zit en een mooie fiets wint. Veel Dongenaren hebben van dichtbij kennis gemaakt met één van de acties van het Alpe ‘dHuzes team en hebben bewondering voor hun doelstelling om mede d.m.v. het fietsevenement zoveel mogelijk geld in te zamelen voor het Koningin Wilhelmina Fonds.

Dat er zoveel relaties en andere personen uit de directe en indirecte omgeving van mij gehoor hebben gegeven aan de uitnodiging, had ik nooit durven dromen. De overweldigende reacties, mooie woorden en een zeer ontspannen en informeel aangeboden feest, geeft mij en Marianne een mooi gevoel van waardering voor ons werk in de afgelopen jaren. Dat ik hierbij nog een mooi cadeau als bijdrage aan het Team Dongen Alpe d'HuZes kan overhandigen is helemaal geweldig. Daarom dank ik iedereen, mede namens Marianne, voor een fantastische dag waar we nog lang op terug kunnen kijken. René Roovers nam namens Team Dongen Alpe d'Huzes de cheque met het bedrag in ontvangst: ‘Wat een geweldig initiatief van Felix Janssen. Die cheque van 4100 euro maar vooral ook de gedachte erachter nemen we als Team Dongen op 6 en 7 juni mee de berg op'.

7-05-2012: Ook Team ‘Dongen fietst tegen kanker’ doet mee aan Dag van het Park

Op 13 mei vindt in park Vredeoord de tweede dag van het Park plaats. Het thema is dit jaar muziek en sport. Team Dongen staat met een kraam in het park en wil aandacht vragen voor de actie Alpe d’Huzes. Op 6 en 7 juni aanstaande gaan twee teams van 8 fietsers proberen zoveel mogelijk keer de Nederlandse berg Alpe d’Huez op te rijden. Veertien kilometer klimmen tussen 8 en 12 procent stijging. Een aantal Dongense fietsers gaan proberen zes keer te halen om daarmee het bedrag voor de bestrijding van kanker te verhogen. Lees verder

In het Park staat ontmoeten centraal en dit keer komen vooral de kinderen aan de beurt. Er wordt een Tacx hometrainer geplaatst met een kleinere mountainbike voor de kinderen. Wie de grootste afstand aflegt in een bepaalde tijd wint een prijs. De grabbelton is voor de allerkleinste. De papa's en de mamma's mogen voor de activiteiten een kleine vergoeding geven voor de actie Alpe D'Huzes. Want ook op 13 mei probeert Team Dongen de opbrengst van de sponsoring te verhogen. Voor twee Euro kan men raden welk bedrag team Dongen dit jaar op zal gaan halen. Wie het dichtste bij zit wint een fiets. En natuurlijk is de prachtige Alpe d'Huzes bidon verkrijgbaar. Kom dus naar Park Vredeoord.

5-05-2012: VV Dongen wil knallen voor Alpe-dHuzes

Het voetbalseizoen nadert zijn einde, maar VV Dongen wil nog 2x knallen! En wel voor het goede doel. Tijdens de wedstrijddagen op 6 en 13 mei (Dongen 1 speelt dan haar laatste thuiswedstrijd tegen Meerssen) staan we stil bij  Alpe d'Huzes:   Dongen fietst tegen kanker.

Twee fietsteams uit Dongen nemen deel aan deze geweldige happening. De doelstelling van Alpe d'Huzes is tweeledig; een steuntje in de rug geven aan kankerpatiënten en hun families en daarnaast zoveel mogelijk geld ophalen. Hiermee kan onderzoek worden gedaan om kanker in de toekomst te genezen of te voorkomen.
Er is groot draagvlak voor Alpe d'Huzes omdat veel mensen in hun eigen omgeving met kanker te maken hebben, of hebben gehad. Binnen onze vereniging zijn we hier door het verlies van Tinus de Man onlangs nog mee geconfronteerd. Lees verder

Op 6 en 7 juni fietsen twee teams uit Dongen de Alpe d'Huez op. Hoe vaker deze tot de verbeelding sprekende “Nederlandse” berg wordt bedwongen, hoe meer geld wordt opgehaald voor het Kankerfonds. VV Dongen wil hier graag haar steentje aan bijdragen! Wij dagen alle op 6 mei spelende elftallen uit voor ieder gemaakt (vóór- of tegen) doelpunt € 5,00 uit te leggen als donatie aan Dongen fietst tegen kanker. Daarnaast stellen wij de opbrengst van de gebruikelijke zondagloterij op 13 mei volledig ten goede aan de organisatie van Alpe-d'Huzes . De loterij wordt voor deze gelegenheid extra aantrekkelijk gemaakt doordat diverse sponsoren belangeloos een aantal prijzen ter beschikking stellen. Hiermee hopen wij een mooie bijdrage te kunnen leveren aan het bestrijden van één van de grootste levensbedreigende ziektes.

Wij wensen de Dongense fietsers veel succes!
Met sportieve groet,

Hoofdbestuur VV Dongen

3-05-2012: Actie bij Bakkerij Vromans te Gilze

     
 

Van 21 tot 26 mei is er een actie voor Alpe d'HuZes bij Bakkerij Vromans. Ik, Paul Laarhoven, ga ook dit jaar op 7 juni de Alpen beklimmen. Vorig jaar ben ik 3x naar de top gefietst en dit jaar hoop ik dat te verbeteren. U kunt me daar bij steunen door een zak te kopen met hierin twee Alpe-Flappen, twee koffiekoeken en vier worstenbroodjes. Met deze actie steunt u KWF kankerbestrijding. Deze zak kunt u kopen bij Bakkerij Vromans, Nieuwstraat 44 in Gilze. Hier werkte mijn vader, Jan Laarhoven, 50 jaar met veel plezier. Hij is overleden aan de ziekte kanker en ik doe dit voor hem.

Op vrijdag 25 mei ben ik zelf in de winkel aanwezig. Ik hoop dat u mij wilt steunen door een zak te kopen. http://deelnemers.alpe-dhuzes.nl/acties/paullaarhoven/paul-laarhoven/

Klik op de afbeelding voor een vergroting. Voor het PDF bestand, klik hier.


24-04-2012: Supporters busreis naar Alpe d’Huzes Team

Net als in 2011 zal er bij voldoende belangstelling ook in 2012 weer een supportersbus naar Alpe-d'Huzes rijden. De bus zal op woensdag 06-06-2012 om 12.00 u vertrekken vanuit Dongen en zal donderdag ochtend 07-06-2012 om ± 03.30/04.00 arriveren aan de voet van de beklimming alwaar de deelnemers zullen beginnen met hun actiedag.Voor degene die er daar uit willen is dat mogelijk en zal de bus daarna doorijden naar de top van de Alpe-dHuez alwaar ook de eind streep ligt voor de deelnemers.
U bent de gehele dag vrij om heen te gaan waar u maar wilt en de bus vertrekt op donderdagavond om ± 21.00 vanaf de top weer richting Nederland waar u in de loop van de vrijdagochtend 08-06-2012 weer zult arriveren in Dongen.

De prijs voor deze trip komt op € 70,00 per persoon bij een aantal van 50 personen. Voor meer info kunt u terecht doormiddels een mail te sturen naar: info@dongenfietsttegenkanker.nl

24-04-2012: Sponsorborden club 50/100 + overige sponsoren

Vorige week zijn de sponsorborden (met dank aan Donkers Reclame) afgeleverd bij ons zodat wij ze kunnen meenemen naar al onze activiteiten om ze daar te plaatsen zodat iedereen kan zien welke bedrijven ons gesteund hebben met onze actie’s voor Alpe-dHuzes (KWF). Wij zijn iedereen zeer dankbaar die ons steunen op welke manier ook en natuurlijk kan dat nog gewoon doorgaan,want uitbreiding van het bord is geen probleem. Mochten er nog bedrijven zijn die interesse hebben voor het bord dan kunnen zij zich melden bij ons via info@dongenfietsttegenkanker.nl

23-04-2012: Jaarmarkt Dongen: Wim de Vos stelt wederom een fiets beschikbaar

 

Tijdens de jaarmarkt in Dongen 22 april werd de fiets tentoongesteld die wederom door Wim de Vos Fietsen uit Oosterhout beschikbaar werd gesteld voor onze actie raad het bedrag, wij danken Wim de Vos hiervoor.

Voorbij gangers aan onze kraam konden voor een inzet van € 2,00 het bedrag voorspellen wat wij met ons team dit jaar gaan ophalen met onze actie.

Klik op de afbeelding voor een vergroting.

Ondanks het slechte weer en de opkomst matig was hebben we toch nog € 328,15 weten op te halen wat weer een mooi bedrag is om weer bij te schrijven op onze actie lijst. De team leden waren zowat allemaal aanwezig deze dag om hun te laten zien aan het publiek en zo de muntjes binnen te halen. Lees verder

Ook zullen wij met deze actie te zien zijn tijdens Parkplezier in park Vredeoord op zondag 13 mei. Ook hier zijn weer wat spelletjes te doen voor de kleintjes,waarmee zij altijd prijs zullen hebben. Ook hier kan men nog inzetten op de mooie Freestyle fiets om zo kans te maken om hiervan de trotse winnaar te zijn,en je kind of kleinkind hiermee door de straten van Dongen te laten scheuren.

17-04-2012: Alpe d’Huzes Team Dongen actief op de jaarmarkt Dongen op zondag 22 april

Aanstaande zondag staat Team ‘Dongen Fietst tegen Kanker’ op de jaarmarkt. De stand is te vinden op de hoek bij de wereldwinkel in de Tramstraat. Er zijn een groot aantal activiteiten gepland. Vanaf 12 uur wordt er ieder uur per opbod door marktmeester Tommy Mijnders een shirt van een bekende renner of renster verkocht. In de stand zijn allerlei spelletjes te doen met mooie prijzen voor jong en oud. Meedoen kost 2 Euro. Samen met een mooie Team ‘Dongen fietst tegen kanker’ bidon is dat 5 euro. Net als vorig jaar kunnen voorbijgangers raden wat de totale opbrengst van de acties van Team Dongen dit jaar zal zijn. Vorig jaar was dat 30.000 euro en dat bedrag was bijna nauwkeurig geraden door de latere winnares. Het eindbedrag wordt vastgesteld de dag na de Alpe d’Huzes dag in Frankrijk op 7 juni. Ook dit jaar heeft Wim de Vos weer de hoofdprijs, een mooie fiets, ter beschikking gesteld. In de kraam is een lopende presentatie te zien van alle sponsors van Team Dongen. Dit als resultaat van de sponsoractie. Al bij al de moeite waard om even langs te komen.

17-04-2012: Muntjes wall JUMBO Dongen

Met ingang van afgelopen week is de inzameling voor het verenigingsleven weer begonnen bij de JUMBO supermarkt Dongen. Bij de aankoop van bepaalde artikelen ontvangt men muntjes bij de kassa. Net voor de uitgang staat het bord met de verenigingen er op waar de muntjes in gaten gedaan kunnen worden. Hoe meer muntjes er uiteindelijk in zitten, hoe hoger de opbrengst is voor Dongen fietst tegen kanker, dus zodat daarmee ook het bedrag naar KWF alleen maar hoger wordt.

17-04-2012: JUMBO Dongen: onze boodschappensponsor!

Afgelopen week werd er bij JUMBO Dongen het boodschappenlijstje ingeleverd en we kregen daarbij meteen te horen van Jos Sengers dat hij voor al onze benodigde boodschappen garant zal staan. We krijgen alles mee, van ontbijt tot en met diner. Wij zullen in onze challets alles zelf bereiden wat alleen maar goed is voor de team building en saamhorigheid. Wij danken Jos Sengers voor zijn gulle gift en zullen er zeker van smullen zodat we met de 2 teams een goede prestatie kunnen neerzetten tijdens de Alpe-d'Huzes 2012.

17-04-2012: Dongen spinnende tegen kanker

Afgelopen vrijdag 13 April spinnende Dongen tegen kanker tijdens het spinning evenement dat De Vennen in samenwerking met Dongen fietst tegen kanker had georganiseerd. Ruim 50 fietsen gevuld voor 4 uur door teams van maximaal 4 personen of door individuele deelnemers begonnen om 19.00 uur aan hun marathon."Een hele mooie opkomst", volgens de organisatie. Al snel werden de eerste zweetdruppels bij de deelnemers zichtbaar in de warme zaal. Vanuit de zaal werden beelden getoond op grote schermen in de kantine van de Vennen, zodat belangstellende de verrichtingen van de deelnemers goed konden volgen. In de kantine was het de hele avond een komen en gaan van bezoekers, het was er gezellig druk. Ook de bidons die Dongen fietst tegen kanker verkocht vonden gretig aftrek bij bij het aanwezige publiek. Lees verder

De deelnemers kregen zeer gevarieerde lessen van de instructeurs Martijn, Rowin, Werner en Wendy voorgeschoteld, die ieder in hun eigen stijl les gaven.Net na 23.00 uur werd het laatste nummer ingezet waarbij nogmaals extra aandacht werd gevraagd voor de mensen waarvoor Dongen fietst tegen kanker 6 en 7 juni deelneemt aan de Alpe d'HuZes 2012. Vier uur fietsen had men er op zitten op vaak opzwepende muziek, maar nu werd het stil in de zaal, "een heel mooi bijzonder emotioneel moment voor vele deelnemers " aldus Toine van Bladel die de schakel was tussen De Vennen en Dongen fietst tegen kanker voor deze spinnig marathon. "We kijken terug op een prachtige avond die een zeer mooi bedrag heeft opgeleverd, € 2000.00 is een zeer mooie opbrengst" volgens Peter Verhoof manager van de Vennen.Na de laatste rek en strek oefeningen van de deelnemers werd de zeer geslaagde avond gezellig voort gezet in de kantine van de Vennen met een optreden van Marinda Wijnen en Rene Broeders.

Dongen fietst tegen kanker dankt de deelnemers die op een prachtige sportieve manier een bijdragen hebben geleverd aan de acties voor het KWF.

17-04-2012: Hollandse avond tegen kanker groot succes!

14 april was in het Wagenhuis de Hollandse avond tegen kanker! Artiesten als Johan Vlemmix, Dennis van der Stelt, Chris Antonissen, Danny van Loon & de 2j's gaven acte de presance. doormiddel van een loterij werd er zoveel mogelijk geld op gehaald voor stichting Alpe d'Huzes. Mooie prijzen zoals een mountaibike waren er te winnen en de loten vonden dan ook gretig aftrek. maar liefst 600 loten werden verkocht deze avond en om 01.00 uur overhandigde Jack Bosters van het Wagenhuis dan ook een mooie cheque aan Donny van Treijen van maar liefst € 2.000. Donny zal op 6 juni meedoen aan Alpe d'Huzes en probeert zoveel mogelijk geld op te halen voor het KWF.

17-04-2012: Kindjes van Toerdeloo schilderen voor Alpe d'Huzes

Zaterdag 14 april was het dan zover! de expositie bij kinderdagverblijf Toerdeloo. De leidsters hebben samen met alle kindjes 100 schilderijen op canvas gemaakt en gexposeerd. dankzij het heerlijke weer was er veel animo en de schilderijen werden gretig verkocht aan de ouders. de ouders konden de schilderijen van hun kindjes kopen voor € 7,50 het totaal bedrag word gedoneerd aan de actie van Donny van Treijen die op 6 juni mee doet aan Alpé d'Huzes om zoveel mogelijk geld op te halen voor het KWF.

08-04-2012: Team Dongen Fietst Tegen Kanker krijgt aanmoedigingsprijs van gemeente Dongen

Een mooie opsteker voor Team “Dongen fietst tegen kanker” tijdens de huldiging van de sportkampioenen van 2011 in het sportcafé de Salamander afgelopen dinsdag 8 april. Het team ontving uit handen van wethouder Evegaars de aanmoedingsprijs 2011. Een mooie oorkonde en een plaatsje tussen Dongense sportcorifeen als Nadine Broersen, Anne Haast en Bram de Kort was hun deel. De aanwezige leden van het team kregen ruim de gelegenheid om het doel van de actie nog eens uitgebreid toe te lichten. René Roovers zei:’ Vorig jaar was Alpe d’Huzes op 9 juni. Het is fantastisch om in die geweldige sfeer die berg op te rijden. Het gaat niet om de prestatie op zich maar om het doel; mensen motiveren om vol te houden en zoveel mogelijk geld op te halen om kanker te bestrijden. Lees verder

Iemand die één keer de berg oprijdt kan een grotere prestatie leveren dan iemand die dat 6 keer doet'. Jelle de Boer die samen met zijn vader Gerben het initiatief nam voor Team Dongen vertelde over de aanleiding: 'Zijn broertje overleed aan kanker en op de dag dat in 2011 Alpe d'Huzes plaatsvond zou op zijn verjaardag zijn, namelijk op 9 juni. Ze aarzelden geen moment en startten de actie. Die leverde vorig jaar 30.000 euro op' zo zei Jelle. De actie vond in het sportcafé een grote weerklank. Team ‘ Dongen fietst tegen kanker' kreeg meteen een tweetal concrete toezeggingen voor nieuwe acties namelijk samen met VV Dongen Soren voor Alpe d' Huzes en van Parkplezier waar een stand ingericht kan worden tijdens de Dag van het Park om geld in te zamelen. Speaker Johan van de Made deed een extra oproep aan de Dongense gemeenschap om deze kanjers ook dit jaar weer flink te ondersteunen. Dit jaar rijden de Dongenaren Alpe d'Huzes met twee teams op 6 en 7 juni.

14-03-2012: Zaterdagavond 14 april Hollandse Avond tegen kanker!
     
 

Op zaterdagavond 14 april wordt er in het Wagenhuis in Nieuw-Vossemeer een Hollandse avond georganiseerd t.b.v. de actie van Donny van Treijen.

Hier zullen diverse artiesten (zie flyer) belangeloos optreden om zo op deze manier zo veel mogelijk geld op te halen voor KWF. Wij hopen dat het een gezellige avond wordt en dat er veel muntjes binnenkomen

Klik op de afbeelding voor een vergroting. Voor het PDF bestand, klik hier.

06-03-2012: Maart sponsormaand voor Team Dongen Fietst tegen kanker (Alpe d'HuZes)

Een groot aantal sportieve activiteiten maar ook sponsoring staat op de agenda van Team Dongen Fiets tegen kanker - Alpe d'HuZes! Maart wordt de sponsoring maand. In deze maand worden zoveel mogelijk Dongense bedrijven benaderd met het verzoek om Team Dongen te sponsoren. Op vrijdag 13 april vindt er in sportcentrum De Vennen een groot spinning evenement plaats ten gunste van Team Dongen fietst tegen kanker. Bij dit evenement wordt het grote Alpe d'Huzes sponsorbord onthuld waar de Dongense bedrijven hun naam aan kunnen verbinden.

Voor wat hoort wat, dat is het principe van sponsoring. Daarom heeft Team Dongen gezocht naar diverse mogelijkheden voor sponsors om zich aan het evenement te verbinden. Natuurlijk laten bedrijven op die manier vooral zien dat ze de strijd tegen kanker een warm hart toedragen. Iedereen kent wel iemand die met deze vreselijke ziekte in aanraking is gekomen. Lees verder

Het sponsorbord wordt gebruikt bij alle gelegenheden waar Team Dongen zich de komende maanden gaat presenteren. Om te beginnen bij de spinning marathon in De Vennen. Daarnaast wordt het gebruikt tijdens de jaarmarkt en bij de mogelijke activiteiten samen met de scholen. Met medewerking van het Weekblad voor Dongen krijgen de sponsors de kans de fietsers die naar Frankrijk vertrekken succes te wensen. En het bord gaat natuurlijk mee naar Frankrijk waar het een plaats krijgt op de berg. ‘Het is voor sponsors goed om hun naam op dat bord op de Nederlandse berg terug te zien', zegt René Roovers de voorzitter van de Stichting Dongen Fietst tegen kanker. Het is ook mooi dat we steun krijgen van een gerenommeerd comité van aanbeveling met onder andere Marianne Vos en onze burgemeester Simone Dirven. Bedrijven en winkels kunnen sponseren vanaf 50 en 100 Euro, maar het mag ook een veelvoud hiervan zijn. Dat komt mede tot uiting in de omvang van de naam en het logo op het bord. Bedrijven kunnen hun bijdragen rechtstreeks overmaken op rekening 10.48.13.733 tnv ‘Dongen fietst tegen kanker' of ze kunnen reageren via info@dongenfietsttegenkanker.nl . Er wordt dan contact opgenomen. De leden van het Team Dongen gaan deze weken ook actief op pad naar de bedrijven.

06-03-2012: Opgeven voor De Vennen spinning marathon

Op 13 april van 19.00 uur tot 23.00 uur organiseert De Vennen in samenwerking met team Dongen een spinning marathon. Deelnemers kunnen zich inschrijven voor een mooi bedrag per uur. Men kan zich ook als team inschrijven en voor 4 uur de fiets vullen. De opbrengst gaat volledig naar Alpe d'HuZes. Op die manier hoort De Vennen samen met de deelnemers een flinke bijdrage te kunnen leveren. Deelnemers kunnen zich aanmelden via het inschrijfformulier bij de receptie of via info@dongenfietsttegenkanker.nl. Er wordt een leuk programma georganiseerd rond de spinning marathon.

06-03-2012: Prachtig tenue

Team Dongen zal de komende maanden naast de vele acties die gehouden worden en de individuele sponsoring die de nodige aandacht vraagt, ook veel op de fietst te zien zijn. Zes keer de Alpe ‘d Huez oprijden, dat doe je namelijk niet zomaar. Daar moet flink voor getraind worden. Zo wordt er deelgenomen aan diverse trainingstochten waaronder de Koos Moerenhout Classic. Mogelijk krijgen we dit jaar ook weer hulp van Marianne Vos. Bijzonder is dit jaar dat de 16 fietsers van Team Dongen in een prachtig eigen ontworpen tenue zullen rijden dat gesponsord is door zo'n 20 bedrijven met een totale opbrengst van 6100 Euro. ‘We zullen ons de komende maanden nog vaak in het shirt laten zien', zegt Gerben den Boer, de teamcaptain die het initiatief nam voor het shirt. ‘ Maar wat natuurlijk ook heel leuk zou zijn als mensen zelf het initiatief nemen om een actie op te zetten die ons verder helpt'. Iedereen is daarvoor van harte welkom om mee te denken. Meldt je dan even aan via info@dongenfietsttegenkanker.nl . We helpen je graag bij het opzetten van jouw actie. Voor de meest actuele informatie over de verschillende acties kijk op www.dongenfietsttegenkanker.nl of volg Team Dongen via Twitter en Facebook.

06-03-2012: Mooi trainings tenue voor het team

Er is een mooi tenue ontworpen door GSG, de sponsorplaatsen zijn mooi gevuld en inmiddels is de fabrikant aan het werk gezet voor ons en hopen wij ons mooi tenue zeer snel aan onze sponsoren te kunnen tonen. Klik hier voor het tenue.

Voor de trainingen die wij met het team gaan doen zijn wij op zoek gegaan naar sponsoren en dat heeft tot een mooi resultaat geleid en ook een mooie opbrengst van maar liefst 6100 euro wat weer een mooi bedrag is voor een van onze Alpe d'Huzes actie's. Wij zijn onze sponsoren ook zeer dankbaar voor hun bijdrage en het team staat te popelen om er de vele trainings kilometers in af te leggen zodat we goed getraind naar Frankrijk kunnen afreizen in Juni. Lees verder

Nogmaals bedanken wij:

Bluekens Volvo Trucks & Bus
Beers Scania Trucks
Van den Bosch Makelaars Dongen
Profile Tyrecenter van Oers
Nutek Raamsdonksveer
Eddie Kok Schilderwerken Dongen
RVSA Roestvaststaal Apparaten Raamsdonksveer
Fluidor Equipment Raamsdonksveer
Beauty Car Vlamings te Roosendaal
Hertoghs carrosserieën Roosendaal
A. van Tilburg Trucktechniek
ID-bike
Holtgrefe
Mc Donalds Oosterhout
SBS Security & Safety Products
Foto Betsie Cloin Dongen
Ardoni Dongen
Futureproof
2 Prove Projectmanagement
Jumbo Supermarkten Dongen

06-03-2012: Bidonnen actie

Ook komen er bidonnen in de verkoop met daarop speciaal een voor het team ontworpen design. Wij hebben deze voor een zeer mooie prijs kunnen aanschaffen bij de firma Tacx om deze weer door te verkopen waardoor de opbrengst weer omhoog gaat voor het goede doel. Ze gaan de verkoop in voor 5 euro per stuk en we hebben er 1.000 ingekocht en gaan er eind deze week mee aan de slag om deze aan de man te brengen en zij ons op deze manier kunnen steunen.

06-03-2012: Foto Betsie Cloin verzorgd beeld en geluid voor het team in 2012

Wie zijn we... Een echt familiebedrijf en al jaren gevestigd in Dongen. Al 94 jaar in Dongen bekend. Van opa Cloin op de fiets met zijn camera door Dongen heen om overal foto's van te maken. En nu gevestigd aan de Hoge Ham 150 in het centrum van Dongen. Hier kunt u terecht voor een compleet aanbod in de fotografie tot aan computer toebehoren. Van foto camera, objectieven tot aan complete flits studio's kunt u terecht in de winkel. Lees verder

Ook hebben we een eigen fotostudio (120m2) voor het maken van foto sessies. Portret fotografie, familie foto's of met de gehele vereniging op de foto, u kunt hiervoor bij ons terecht. Heeft Uu een mooie foto, uiteraard printen we deze in alle formaten voor u. Of het nu om 1 foto gaat of grote aantallen voor ons geen enkel probleem. Maar ook de mooiste en leukste trends vind u bij Ons. Zo kunt u uw foto op canvas laten printen, een foto op glas laten printen en nog vele andere mogelijkheden.
Kom gerust eens een kijkje nemen in de winkel en laat u inspireren door de vele mogelijkheden in de fotografie.

Foto Betsie Cloin
Hoge Ham 150
5104 JL Dongen


T
eam Dongen fietst tegen Kanker blij met Tweede Team

Na een zeer goed verlopen Alpe d'HuZes 2011 is Team Dongen Fiets Tegen Kanker alweer in volle voorbereiding voor de editie Alpe d'HuZes 2012. De bedoeling is om dit jaar het bedrag van vorig jaar toen 30.000 euro bij elkaar werd gefietst, te overtreffen. Dit jaar doet Team Dongen mee met twee teams, dus 16 fietsers. Het tweede team rijdt op woensdag 6 juni en gaat maximaal 4 keer de Alpe D'huez omhoog. Deze extra dag is door de landelijke organisatie ingelast zodat er meer mensen mee kunnen doen. Het team dat in 2011 al meedeed, rijdt op 7 juni en gaat voor 6 beklimmingen van 14 kilometer en gemiddeld 8 procent. Daarnaast gaan er nog enkele deelnemers meedoen aan de dochteractie AlpeduZus. Zij gaan lopend de berg op. Allen hopen zo hun bijdrage te leveren voor KWF en de strijd tegen kanker onder het motto ‘Opgeven is geen optie'. Lees verder

In december was de startbijeenkomst voor 2012. Er werd met tevredenheid teruggekeken naar de activiteiten van vorig jaar. Door de goede samenwerking onderling ontstond er een hecht team dat er voor ging en dat klaar stond voor elkaar. Door de steun van familie, vrienden, kennissen en de gemeente, de Dongense bevolking en het bedrijfsleven is de actie voor KWF uitgedraaid op een daverend succes. ‘De 30.000 euro die werd opgehaald, was een opbrengst waar we alleen maar van hadden kunnen dromen' , zegt teamcaptain Gerben Den Boer terugkijkend. Vooral de acties van de leerlingen van de St Janschool en de JJ Anspach die zeer goed hun best hadden gedaan met een sponsorloop en een actieweek staan nog helemaal op het netvlies. Ze haalden samen een bedrag op van ruim 8000 euro.

Ook voor 2012 staan er weer veel activiteiten op het programma. Centraal blijft daarbij staan de activiteiten van de teamleden die in eigen kring en door eigen activiteiten familieleden, vrienden en bekenden oproepen te doneren aan het KWF. Sponsoring kan in de vorm van een bedrag ineens of in de vorm van een bedrag per beklimming. Deelnemers van Team Dongen zijn hier te vinden.

Daarnaast worden er weer gezamenlijke acties voor heel Dongen gepland. De scholen worden weer benaderd om mee te doen. Er komen weer kubussen te staan bij de winkeliers. De jaarmarkt wordt aangegrepen voor een loterij met een mooie hoofdprijs. Er zijn plannen voor een spinning marathon met optredens van verschillende Dongense artiesten. Het Dongense bedrijfsleven zal ook weer persoonlijk worden aangeschreven en benaderd. Zij kunnen zich bijvoorbeeld aanmelden voor shirtreclame (aanmelden tot 15 februari).

Voor geïnteresseerden is er een DVD gemaakt van Team Dongen en de AlpeduZes 2011. Deze kan voor 7,50 euro besteld worden bij info@dongenfietsttegenkanker.nl . Ook kan iedereen daar terecht voor informatie en vragen over sponsoring voor AlpeduZes Team Dongen of om op welke wijze dan ook mee te ondersteunen.

29-01-2012: Spinning marathon de Vennen op 13 april 2012
     
 

Mede dankzij ons team lid Toine van Bladel is er bij de Vennen in Dongen een spinning marathon op poten gezet.

Deze vind plaats op vrijdag 13-04-2012. Er zullen 60/70 spinning fietsen komen te staan en de marathon begint om 19.00 u en eindigt om 23.00 u. Daarna is er nog een afterparty waarover spoedig meer info volgt.

Klik op de afbeelding voor een vergroting. Voor het PDF bestand, klik hier.


27-01-2012: Ontwerp eigen tenue sponsorzoektocht

Dit jaar hebben we gekozen om voor een eigen tenue te gaan om daar de trainingen die wij doen voor onze beklimmingen tijdens Alpe d'Huzes 2012. Wij hebben met de Italiaanse wielerkleding fabrikant GSG een mooi fris tenue ontworpen om zo tijdens onze trainingen als een team naar voren te kunnen treden. Ook zijn wij nog op zoek naar sponsoren voor op ons tenue, om de opbrengst van onze actie zo hoog mogelijk te krijgen en ze krijgen er een mooi plekje voor terug op onze kleding. De prijzen varieren van 100-250-500-750-1000 euro,dit naar gelang de plaats waar men wil komen staan met hun naam enof logo.Voor meer informatie mail dan naar, info@dongenfietsttegenkanker.nl en daar kunt u terecht voor de prijzen en welke plaatsen er nog beschikbaar zijn. Wij hopen de sponsorplaatsen zo snel mogelijk verkocht te hebben zodat ons tenue in produktie kan en wij zo snel mogelijk ons kunnen vertonen in dit mooie tenue. Klik hier voor het tenue.

12-01-2012: Sponsoring Jumbo Supermarkt Dongen

Jos Sengers de eigenaar van de Jumbo supermarkt in Dongen is bereid gevonden om ons van de benodigde boodschappen te voorzien tijdens ons verblijf in Frankrijk. Wij koken daar lekker zelf voor de hele ploeg van 24 personen en zijn nu bezig met het in elkaar zetten van de maaltijden zodat we alle ingredienten die we daarvoor nodig hebben bij ons hebben en daar niet voor verassingen komen te staan. Wij danken Jos Sengers van harte met deze gift zodat wij daar ons op sterkte kunnen houden om zo een goede prestatie weg te kunnen zetten voor KWF en op die manier zoveel mogelijk muntjes op te halen voor hen.

Nieuwsarchief

Klik hier voor het nieuws van 2014
Klik hier voor het nieuws van 2013
Klik hier voor het nieuws van 2012
Klik hier voor het nieuws van 2011

Stichting Dongen fietst
tegen kanker

Hortastraat 16
5103 NS Dongen