Onze sponsorsNieuws 2016

22-05-2016, Alpe d'Huzes 2016, we komen er aan!!

We zijn er zo goed als klaar voor, Alpe d'HuZes 2016. Super gemotiveerd, getraind, gezond, niets staat ons nog in de weg, Alpe d'HuZes, we komen er aan.

De laatste training zitten er op, met het team o.a samen Limburg aangedaan. De lopers een hebben er een mooie wandeling gemaakt, een paar fietsers een rond uit de Amstel Gold Race.

Ook zijn er nog een aantal acties geweest, actie waarbij de nodige gelden zijn opgehaald. De boin bon actie was zeker succesvol, net voor pasen en moederdag vonden de bon bons gretig aftrek. Totaal opbrengst komt op 1000 euro, iederen bedankt voor jullie steun.

Tweede actie was de wandeltocht van Conny Sprangers, met een groep van ruim 30 mensen ging zij de Alp afstand, 15 kilometer, wandelen door de mooie omgeving van de Duiventoren. Opbrenst van deze actie, 250 euro. Met de steun van Gasterij de Seterse Hoeven, Paul de Groenteman, Rovin Dongen en start en finisch punt Multifit Dongen.

Nu is het verder alles klaar maken voor Alpe d'HuZes 2016, zaterdag 28 mei vertrekt de groep naar Frankrijk, ze zijn er zker klaar voor.

09-04-2016, samenweking Multifit Dongen en Dongen fietst tegen kanker

3 leden van sportschool Multifit (Dé sportschool voor fitness, tennis en yoga in Tilburg, Dongen en Hilvarenbeek!) doen dit jaar mee aan Alpe d’DuZes, de jaarlijkse actie waarbij deelnemers en vrijwilligers zo veel mogelijk geld ophalen voor het KWF ( = Koningin Wilhelmina Fonds). Het KWF geeft deze gelden door aan onderzoeken, die tot doel hebben kanker een chronische ziekte te laten worden i.p.v. een dodelijke.
Ieder jaar fietsen en lopen duizenden deelnemers de beroemde Franse berg Alpe d’Huez op (een of meerdere keren) gesteund en toegejuicht door misschien wel evenzovele toeschouwers op de flanken van de berg. Conny Sprangers, Olga Timmer en Bernhard Faas zijn de 3 kanjers van Multifit die meedoen. Ze hebben zich aangesloten bij het welbekende “Dongen Fietst Tegen Kanker”, een groep lopers en fietsers die al een aantal keren heeft deelgenomen aan Alpe d’HuZes.Multifit is een van de kleding sponsors dit jaar, dus ook het logo van Multifit prijkt op de kleding van de deelnemers van het team “Dongen fietst tegen kanker” gedurende het evenement op 2 juni 2016.
Uiteraard is een goede voorbereiding van groot belang voor de deelnemers, vandaar dat Conny, Olga en Bernhard erg blij zijn met het speciale trainingsprogramma. Dit programma is samengesteld door de stagiair Ertugrul Özcan in samenwerking met Leo Dietvorst, de fysiotherapeut van Fysio4You.
U kunt Conny en/of Olga en/of Bernhard sponsoren met een financiële bijdrage, hieronder vindt U de links naar hun actie-pagina’s. Uw bijdrage (van welk bedrag dan ook) wordt zeer op prijs gesteld.
http://deelnemers.opgevenisgeenoptie.nl/connysprangers
http://deelnemers.opgevenisgeenoptie.nl/olgafaastimmer
http://deelnemers.opgevenisgeenoptie.nl/bernhardfaas

v.l.n.r. Nick Verhagen (locatiemanager Multifit Dongen), Olga Timmer, Ertugrul Özcan, Conny Sprangers, Leo Dietvorst & Bernhard Faas


Op zondag 24 april organiseert “Dongen Fietst Tegen Kanker” in samenwerking met Multifit een wandeltocht van 15 km. lengte. Dit is ongeveer de afstand welke gelopen wordt tijdens 1 klim van de Alpe d’Huez. Voorinschrijving tot vrijdag 22 april €7,50 (dit is inclusief koffie/thee). Inschrijven op zondag 24 april € 8,50. Inschrijven kan bij de receptie van Multifit Dongen (Doelstraat 18, Dongen) of via info@dongenfietsttegenkanker.nl.
Vertrek 10 uur bij Multifit Dongen (gratis parkeerruimte aanwezig)

09-04-2016 aponsoren tenue uitverkocht.

Dongen fietst tegen kanker is het weer gelukt het sponsoren tenue gevuld te krijgen. Momenteel wordt het tenue geproduceerd. De leden zullen binnenkort tijdens de training het tenue met trots dragen en dit zeker ook doen op 2 juni tijdens de Alpe d'HuZes en de koersweek vooraf. Trots zijn we uiteraard ook weer op de opbrengst, ruim 4000 euro wat een zeer mooi bedrag is. Alle sponsoren wederom dank voor jullie steun!!!

 

17-02-2016 Wandel mee met Dongen fietst tegen kanker.

Zondag 24 april organiseert Dongen fietst tegen kanker een wandeltocht. Een tocht van 15 kilomter waarbij u kunt ervaren welke afstand de wandelaars, hardlopers en fietsers afleggen bij elke klim op de Alp dHuez tijdens de Alpe d'HuZes. Vetrektpunt is vanaf Multifit aan de Doelstraat 16 in Dongen.

De tocht is uitgezet door teamlid Conny Sprangers, 1 van de wandelaars welke 2 Juni 2016 deelneemt aan Alpe d'HuZes. Conny heeft er voor gezorgd dat er ook een rust moment in de tocht is waar koffie of thee kan worden genoten.

De inschrijving van deze tocht is vanaf heden geopend, inschrijven kan bij multi fot of stuur een mail naar info@dongenfietsttegenkanker.nl. Inschrijfkosten zijn 7.50 euro, inschrijven tot 22 April 2016. Op de dag zelf inschrijven kan ook, kosten 8.50 euro. Inschrijfgeld is inclusief de koffie of thee op de rust plaats.

Dagen wij u uit, wandelt u mee tegen kanker, tot 24 april 2016, start 10.00 uur.

14-02-2016 Dongen spint tegen kanker.

Op vrijdag 11 maart 2016 organiseert Dongen Fietst tegen Kanker in samenwerking met de Vennen weer haar jaarlijkse spinningsmarathon.

Hiermee wil Team Dongen geld bij elkaar fietsen voor de Alpe d'Huzes die op donderdag 2 juni 2016 in Frankrijk plaats zal gaan vinden. Op deze dag zullen de 10 teamleden van Dongen fietst tegen kanker de uitdaging met de Nederlandse berg Alpe dHuez aangaan fietsend, hardlopend en wandelend zal de berg zoveel mogelijk worden bedwongen.

De Vennen en Dongen Fietst tegen kanker heeft er weer alles aan gedaan om er een pracht evenement van te maken waarbij fietsers zich in een volle zaal, alleen of in teams, een of vier uur lang uit kunnen leven op de spinning-fiets. De instructeurs van de Vennen gaan u uitdagen een topprestatie op uw eigen niveau te laten leveren.

De start van de avond is om 19.00 uur. Dan worden de spinning-fietsen in gang gezet. De leden van Dongen fietst tegen kanker zijn uiteraard ook aanwezig en zullen deelnemen aan de spinningsmarathon wat gelijk een training is voor de beklimming van de Alp d'HuZes.
Tevens kunt u deze avond nog bon bon bestellen welke net voor pasen geleverd worden en is het mogelijk uw hartenkreet op een doek aan te brengen welke op 2 juni boven op de Alpe dHuez zal worden gehangen. Een steun voor het team of wellicht een aandenken of steun aan een persoon welke met kanker te maken heeft gehad.

Inschrijfformulieren voor de spinningsmarathon zijn van heden verkrijgbaar bij de receptie van de Vennen. Men kan ook mailen naar info@dongenfietsttegenkanker.nl. De nodige informatie wordt dan per mail toegestuurd. Inschrijven kan individueel voor een uur maar ook als team door een fiets 4 uur lang te vullen.

14-02-2016 Heerlijke bon bon's voor pasen.

Teamlid Leo Dietvorst heeft samen met chocolatier Tosca een bon bon actie opgezet. Heelrijke bon bon's te bestellen bij ons en in huis voor de paasdagen. Doosjes zijn te koop a 250 gram voor 5 euro. Doosjes van 500 gram 10 euro. Zin in deze lekkernij, mail naar info@dongenfietsttegenkanker.nl met uw gegevens. Dan zorgen wijer voor dat u deze heerlijkheden tijdig in huis heeft voor de paasdagen.

Namens Dongen Fietst tegen kanker alvast bedankt.

16-11-2015 Uw naam op ons training/sponsor tenue

In de voorbereiding op onze deelnamen aan Alpe d'Huzes 2016 zal er naast actie voeren ook getraind dienen te worden, het is natuurlijk niet niets die Nederlandse berg op fietsen, we moeten natuurlijk wel fit zijn. Dit trainen gaan we doen in een mooie sponsor tenue, net als de voorgaande edities dat we deel namen. Uw naam kan op dit tenue aanwezig zijn. Hiermee steunt u het KWF, voor meer info mail info@dongenfietsttegenkanker.nl. Als voorbeeld, ons sponsor tenue 2013 hier onder.

10-11-2015 Team Dongen fietst tegen kanker goed bedacht bij muntjes actie Jumbo

Team Dongen Fietst tegen Kanker goed bedacht bij muntjes actie JUMBO

Afgelopen vrijdag vond bij Jumbo de uitreiking plaats van de opbrengst van de muntjes actie. Team Dongen Fietst tegen kanker kwam met een tweede plaats en 506 Euro weer goed uit de bus. Jaqueline van Bladel, lid van het team dat afgelopen jaar heeft meegedaan aan Alpe d'HuZes nam de cheque in ontvangst van bedrijfsleider Martin van Oijen en Bianca Sengers. Als aandenken bood Jaqueline van Bladel JUMBO een teamfoto van afgelopen jaar aan.

De uitreiking bij JUMBO had voor Team Dongen Fietst tegen Kanker dit jaar een speciale betekenis. De afgelopen jaren werd niet alleen altijd meegedaan aan de muntjes actie maar oud JUMBO eigenaar Jos Sengers was vanaf het begin heel actief betrokken bij team Dongen Fietst tegen Kanker door het sponsoren van de bevoorrading van het team. Op veel bijeenkomsten was hij aanwezig. Triest dat Jos zelf moest overlijden door de ziekte waar we met zijn allen zo actief de strijd tegen aan binden. Het nieuws van het overlijden van Jos Sengers kwam de dag na Alpe d'HuZes. Als aandenken plaatste het team een kaars op Alpe d'Huez.

De afsluiting van Alpe d'HuZes 2015 vond plaats in oktober met een landelijke opbrengst van 12 miljoen. In 2016 zal Team Dongen weer met een team aanwezig zijn bij Alpe d'HuZes. De opbrengst van de muntjes actie van dit jaar is dan ook een goede aanzet voor de sponsoring van volgend jaar. Daarbij zal Jos Sengers een speciaal plaatsje in blijven nemen en een extra motivatie vormen in de strijd om in de toekomst voor zoveel mogelijk mensen een einde te maken aan deze ziekte.

29-05-2015 Benefietmiddag

Zaterdag 30-05-2015 vertrekken de deelnemers naar Frankrijk. Normaal gesproken worden de deelnemers op de dag van vertrek in alle vroegte door hun familieleden en vrienden uitgezwaaid. Dit jaar werd het 'uitzwaaien' grootser aangepakt. Op zondag 17 mei was er in zaal Aurora een benefietmiddag met live muziek en allerlei activiteiten voor jong en oud. Kinderen konden zich laten schminken, er was een enveloppeloterij en muziek van de jonge Dongense band Wicked Wood en van de Oosterhoutse formatie Rubystar. Met de activiteiten van deze middag is zo'n € 600,- opgehaald. Dit bedrag wordt opgeteld bij de andere opbrengsten voor Alpe d'HuZes. Iedereen die het Team Dongen Fietst Tegen Kanker een warm hart toedraagt of zelf betrokken is (geweest) bij kanker in familie of eigen kring was van harte welkom en heeft Team Dongen een extra steuntje in de rug gegeven.

Wethouder Piet Panis opende de middag en sprak nogmaals over het belang van de actie Alpe d'HuZes. Het Blijft helaas nog steeds nodig dat acties als deze gehouden worden om zo geld bij elkaar te brengen voor onderzoek en genezing van kanker. Voor ieder teamlid had hij een mooie attentie met door hem persoonlijk ondertekende kaart van de gemeente Dongen. De muesli repen zullen zeker goed van pas komen op de Alp D'Huez tijdens de inspanningen die door de teamleden geleverd gaan worden.

Blijf ons de komende periode volgen, wij zullen zeer regelmatig updates posten via Facebook en Twitter.

22-04-2015 Uitzwaai middag Dongen fietst tegen kanker.

Op zondag 17 mei organiseert Team Dongen Fietst tegen Kanker een uitzwaaimiddag in zaal Aurora. Een mooie benefietmiddag met live muziek en allerlei activiteiten voor jong en oud als schminken, een enveloppe loterij met mooie prijzen en als slotstuk live muziek. Vanaf 14.30 uur de jonge Dongense band Wicked Wood op en het slotstuk is de Oosterhoutse formatie Rubystar. De middag wordt geopend door wethouder Panis van Sport en Welzijn. De opbrengst van de middag is natuurlijk voor Alpe d'HuZes.

Op 4 juni doet Team Dongen Fietst tegen kanker weer mee met Alp d'HuZes 2015. Zes fietsers en twee lopers zullen Alpe d'Huez bedwingen met als doel geld in te zamelen voor kankerbestrijding. Een week van tevoren vertrekken de deelnemers naar Frankrijk. Normaal worden zij op zaterdagmorgen in alle vroegte uitgezwaaid door familie en vrienden. Vandaar het idee om meer mensen de gelegenheid te geven het Team uit te zwaaien via een benefietmiddag bij zaal Aurora. Iedereen die het Team een goed hart toedraagt of zelf betrokken is bij kanker in familie of eigen kring is welkom om Team Dongen een extra steuntje in de rug te geven.

De zaal is open vanaf 14.00 uur waarna wethouder Panis het openingswoord zal verzorgen. Hierna zijn er allerlei activiteiten voor de kinderen. Ouders kunnen voor de kinderen een stempelkaart kopen voor 5 euro die daarmee allerlei leuke activiteiten kunnen doen. Het schminken wordt verzorgd door Petra Brabers. Leuk Amusent van Shirley van Haren geeft voor de kinderen een eigen invulling aan de middag. Voor de aanwezigen is er een enveloppenloterij met leuke prijzen. Op een wandkleed kunnen mensen hun hartekreet opschrijven als het gaat om de bestrijding van kanker. Dat wandkleed komt op 4 juni tijdens Alpe d'HuZes op de Alpe d Huez te hangen.
De muziekliefhebbers worden verwend met disco For Music met de gezellige DJ Jordy. Hierna is er live muziek van de jonge Dongense formatie Wicked Wood. De middag wordt afgesloten door de Oosterhoutse formatie Rubystar. Deze 5 koppige band die de sfeer er goed in zal brengen spelen nummer van Anouk, Kings of Leon en Pink. Ze spelen door zolang het gezellig is, zo hebben ze beloofd. Dus een programma dat zeker de moeite waard is om in de agenda te noteren en waarmee iedereen op eigen en leuke manier ook een bijdrage kan leveren aan Alpe d'HuZes.

Uitzwaaimiddag van Team Dongen fietst tegen Kanker: 14.00 uur, Zaal Aurora, Kerkstraat 43, Dongen.

 

22-04-2015 Dongen fietst tegen kanker.

Team Dongen Fietst tegen kanker 2015 nam zondag 19 April deel aan de Mathieu Hermans Klassieker . Deze werd voor de eerste keer georganioseerd in Dongen. Voor het team was het een mooie trainings rit onder prima omstandigheden.

Hier met Team Marga en René NY Grand Fondo en het Sterrenteam: Frits Barend, Johny Rep, Bart Voskamp, Gert Jacobs en Mathieu Hermans.

 

16-03-2015 Spinning Marathon groot succes

Met een opbrengst van 2.200 Euro was de vierde spinningmarathon van Team Dongen Fietst tegen Kanker in samenwerking met de Vennen, een groot succes. Vrijdag 6 maart werden ruim vijftig spinning fietsen gedurende vier uur in beweging gehouden. Een aantal deelnemers gingen de uitdaging in zijn of haar eentje aan maar vaker werd er door teams van twee of meerdere personen gefietst. Alles om geld bij elkaar te sporten voor het KWF, voor Alp d’HuZes 2015 waar op 4 juni Dongen Fietst tegen Kanker weer met een team aan zal deelnemen.

Net na 23.00 uur klonken de laatste muziek klanken uit de speakers in de spinning zaal. Aan het einde van de marathon maakte Peter Verhoof, manager van de Vennen, nog eens duidelijk waar-om het nog steeds nodig is geld te blijven inzamelen voor onderzoek en bestrijding van kanker. Verhoof noemde iedere deelnemer, supporter of medewerker aan het evenement een kanjer en bedankte hen voor de geweldige inzet. De opbrengst van deze avond voor het KWF komt voorlopig uit op € 2200.00. Het bedrag werd met veel enthousiasme ontvangen in de zaal. Toine van Bladel van Team Dongen:’We kunnen hier met zijn allen erg trots op zijn’. Hij dankte de sponsoren die deze avond mogelijk hebben gemaakt: De Vennen, Jeffery’s fitness, El Futuro health & fitnessclub, Jumbo Hapers, Bluekens truck en bus en Smit sound.

09-01-2015 Sport marathon, bewegen tegen kanker.

Vrijdag 6 maart 2015 organiseert beweging en gezondheidscentrum de Vennen Dongen een sport marathon.
In samenwerking met Dongen fietst tegen kanker zijn er vele mooie sportieve uitdagingen welke u kunt aangaan. Dit alles om Dongen fietst tegen kanker te steunen in hun actie voor Alpe dÕHuZes 2015.
4 juni gaat een team de uitdaging met de Alp dÕHuez aan, 8 gemotiveerde mensen welke inmiddels druk aan het trainen zijn voor hun uitdaging.

Net als in 2012, 2013 en 2014 is er ook dit jaar weer een spinning marathon, 4 uur lang kunt u zich uitleven op de spinning fiets. Een team van instructeurs zweept u op, daagt u uit om een top prestatie te leveren. Ook zijn er een beperkt aantal loopbanden beschikbaar waar u al lopende 4 uur lang een uitdaging aan kunt gaan.
Inschrijven kunt u individueel maar ook als team kunt u een fiets of loopband 4 uur lang vullen.
Inschrijven kan per uur.

Naast de spinning marathon is er dit jaar ook weer de mogelijkheid om een aantal groepslessen te volgen.
Men kan deelnemen aan de volgende onderdelen;
bootcamp, wordt buiten verzorgt in de openlucht.
XCO
Circuit training
Uiteraard ook hier onder leiding van professionele instructeurs die u begeleiden en uitdagen net een stapje verder te gaan dan normaal.

Voor de fietsers is er nog een uitdaging, wie fietst het snelst de Alp dÕHuez op, de enige echte Nederlandse berg. Zet de snelste tijd neer en ervaar zo wat de teamleden van Dongen fietst tegen kanker te wachten staat donderdag 4 juni. Voor de snelste deelnemer is er een prijs te winnen.
Twee Tacx demo apparaten staan klaar, u fietst virtueel de berg op.

De start van de avond is om 19.00 uur, dan worden de spinning fietsen in gang gezet, gelijktijdig start we ook met de Tacx uitdaging. Om 19.15 uur start de eerste groepsworkout.

Inschrijf formulieren voor de diverse actieviteiten zijn verkrijgbaar bij de receptie van de Vennen. U kunt ook mailen naar info@dongenfietsttegenkanker.nl, dan krijgt u de nodige informatie per mail toegestuurd.

De leden van Dongen fietst tegen kanker zijn uiteraard ook aanwezig en zullen deelnemen aan de diverse activiteiten, trainen voor het goede doel. Trots zullen ze hun nieuwe sponsoren tenue tonen, de afronding van een eerste grote actie.

Kijk voor meer informatie over deze actie en over Dongen fietst tegen kanker op www.dongenfietsttegenkanker.nl.

22 12 2014 Supportersbus naar Alpe-d’Huzes 2015

Net als in de edities van 2011, 2012 en 2013 zal er ook in 2015 weer een supportersbus vanuit Dongen vertrekken naar Alpe-d’Huez.
Deze supporters bus is voor iedereen toegankelijk en voor maar liefst € 75,-- PP kan je hiermee naar de Alp heen en weer om de sporters daar aan te moedigen met hun acties voor KWF.
De bus zal het volgende reis schema aanhouden en let wel op er is maar 1 opstapplaats in Nederland.

Vertrek NL woensdag 03-06-2015 om 12.00u vanuit Dongen. (N.Br)
Aankomst FR donderdag 04-06-2015 om 03.30/03.45u in Bourg.
Aankomst FR donderdag 04-06-2015 om 04.30u Alpe-dHuez. (Top)
Vertrek FR donderdag 04-06-2015 om 21.00u Alpe-dHuez. (Top)
Vertrek FR donderdag 04-06-2015 om 21.30u Bourg.
Aankomst NL vrijdag 05-06-2015 om +/- 12.00u in Dongen.

Op de heen en de terugreis zullen er meerdere stops plaatsvinden zodat de beentjes regelmatig gestrekt kunnen worden.
Ook zal er op de heenreis 1 langere stop zijn voor het te kunnen nuttigen van een warme maaltijd (voor eigen rekening).

Let wel op er rijdt maar 1 bus en
Vol is Vol.

Aanmelden en voor meer info via e-mail,
info@dongenfietsttegenkanker.nl
Tel; 0643930395

07-12-2014 Dongen fietst tegen kanker kerstmarkt actie

Dongen fietst tegen kanker zal op de kerstmakrt in Dongen, zaterdag 13-12 2014 vanaf 17.00 uur aanwezig zijn. U kunt deelnemen aan een loterij met diverse leuke prijzen, er wordt heelrijk wijn verkocht, div.kerstdecoratie's door de de teamleden zelf gemaakt kunt u kopen en ook heerlijk hartige oliebollen zijn te koop. Doinsdag 02-12-2014 hebben dames van het team de diverse oliebollen samengesteld en gekeurd.

Heerlijk volgens de dames. Laat ze u ook goed smaken en bezoek ons op de kerstrmarkt in Dongen.

Tot zaterdag 13-12-2014, vanaf 17.00 uur bent u bij ons van harte welkom en vertellen we u ook alles over onze Alpe d'HuZes acties.

24-11-2014 Voorbereidingen kerstmarkt

De voorbereidingen voor de diverse acties die Dongen Fietst tegen kanker gaat doen zijn in volle gang. Zo is er zondag 23-11-2014 volop creatief geknutsed om leuke kerstdecoraties klaar te maken die op de Dongense kerstmartk te koop worden aangeboden, uiteraard gaat de gehele opbrengst naar onze actioe voor Alpe d'HuZes 2015. Hierbij een kleine sfeer reportage.

21-11-2014 Acties op de kerstmarkt.

Zaterdag 13 decmeber 2014 zijn we actief op diverse kerstmarkten. In Gilze zijn Paul en Mark Laarhoven aanwezig. Zij bieden armbandjes met tekst Paul en Mark fietsen tegen kanker te koop aan en tevens nog bidons. De bandjes kosten 3 euro per stuk.

In Dongen zijn de overige teamleden actief. Daar zijn diverse zelfgemaakte kerstdecoraties te koop, wijn per fles en doos te koop en mogelijk nog wat andere acties die momenteel nog vorm moeten krijgen.

Wij hopen u te mogen begroeten in Gilze of Dongen.

Team Dongen fietst tegen kanker.

16-11-2014 Uw naam op ons training/sponsor tenue

In de voorbereiding op onze deelnamen aan Alpe d'Huzes 2015 zal er naast actie voeren ook getraind dienen te worden, het is natuurlijk niet niets die Nederlandse berg op fietsen, we moeten natuurlijk wel fit zijn. Dit trainen gaan we doen in een mooie sponsor tenue, net als de voorgaande edities dat we deel namen. Uw naam kan op dit tenue aanwezig zijn. Hiermee steunt u het KWF. Er zijn nog enkele plaatsen vrij, voor meer info mail info@dongenfietsttegenkanker.nl. Als voorbeeld, ons sponsor tenue 2013 hier onder.

16-11-2014 Dongen fietst tegen kanker gaat naar de Nederlandse berg.

Team Dongen Fietst Tegen Kanker in 2015 weer naar Alpe d’HuZes.

Na een jaar afwezigheid gaat er in 2015 opnieuw een team van Dongen fietst tegen kanker deelnemen aan Alpe d’HuZes. Alpe d’HuZes valt volgend jaar op donderdag 4 juni. Team Dongen doet mee met 6 fietsers en twee lopers. De deelnemers zijn Angêle Den Boer, Jelle Den Boer, Petra van Gorkum, Eva van der Kaa, Mark Laarhoven, Paul Laarhoven, Jacqueline van Bladel, Toine van Bladel. Teamleider is Gerben Den Boer. Het is de bedoeling het streefbedrag van 30.000 euro per team ook dit jaar weer te overtreffen.

Afgelopen week vond bij de Salamander de startbijeenkomst van het team plaats. In 2014 is Team Dongen fietst tegen kanker in Dongen gebleven en heeft het deelgenomen aan Dongen beweegt tegen kanker. Toch blijkt de belangrijkste motivatie van alle deelnemers om te proberen zoveel keren als mogelijk de berg in Frankrijk te bedwingen en zo een bijdrage te leveren voor KWF en de strijd tegen kanker onder het motto ‘Opgeven is geen optie’. Vaak omdat ze zelf of in de eigen omgeving geconfronteerd werden met kanker. Eén van de deelnemers van Team Dongen kon vanwege haar ziekte een paar maanden geleden bij wijze van spreken het keukenkastje nog niet halen en gaat volgend jaar lopend naar de top van de Alpe du Huez. Het zijn deze voorbeelden die Alpe d’HuZes voor velen zo aansprekend maken.

Voor 2015 staan er weer veel activiteiten op het programma. Centraal blijven daarbij staan de activiteiten van de teamleden die in eigen kring en door eigen activiteiten familieleden, vrienden en bekenden oproepen te doneren aan het KWF. Sponsoring kan in de vorm van een bedrag ineens of in de vorm van een bedrag per beklimming. Deelnemers van Team Dongen zijn te vinden op hun actiepagina op de link:
http://deelnemers.opgevenisgeenoptie.nl/teams/dongen-fietst-tegen-kanker/ .

Daarnaast worden er weer gezamenlijke acties voor heel Dongen gepland. Zo wordt op 13 december meegedaan aan de Kerstmarkt. Ook vindt er op 6 maart 2015 de spinning- sportmarathon weer plaats in samenwerking met de Vennen. Team Dongen rijdt in 2015 in een eigen wielertenue. De sponsorplaatsen op het tenue zijn nagenoeg aan de man gebracht. Bedrijven die nog in aanmerking willen komen voor de laatste plaatsen op shirt of broek kunnen kijken op de website van Team Dongen en contact opnemen met info@dongenfietsttegenkanker.nl. Mensen die op de hoogte willen blijven of willen sponsoren kunnen terecht op de website www.dongenfietsttegenkanker.nl .

14-11-2014 Check overhandiging Dongen beweegt tegen kanker

Vrijdag 14-11-1-2014 werd de actie Dongen beweegt tegen kanker officieel afgesloten. Middels een check overhandiging aan dhr. René Broeders, de Dongense vertegenwoordiger van Kika.

Heel Dongen kwam in Juni 2014 tijdens deze actie maand in beweging en brachten samen een bedrag van 7500.00 euro bij elkaar met hun sportieve acties.

Voorzitter René Roovers en secretaris Gerben Den Boer van Dongen fietst tegen Kanker overhandigde de check aan de zichtbaar blije René Broeders.

Nieuwsarchief

Klik hier voor het nieuws van 2014
Klik hier voor het nieuws van 2013
Klik hier voor het nieuws van 2012
Klik hier voor het nieuws van 2011

Stichting Dongen fietst
tegen kanker

Hortastraat 16
5103 NS Dongen